12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStoica jr. a inscris pentru Universitatea

Stoica jr. a inscris pentru Universitatea

Duminica s-a reluat campionatul national de fotbal pentru juniori republicani A (nascuti in anii 1988 si1989) si B (1990 – 1991). Universitatea Craiova a debutat cu dreptul, obtinând victorii, pe teren propriu, la ambele grupe, in fata celor de la Building Vânju Mare.


La juniori A, alb-albastrii pregatiti de Florin Cioroianu si-au spulberat adversarii, câstigând la scor, 9-0 (5-0). Printre marcatori s-a aflat si Alex Stoica, fiul antrenorului Universitatii, Fane Stoica, fiind legitimat cu putin timp in urma la Stiinta. Stoica jr. a marcat al noualea gol al craiovenilor, cu un minut inainte de finalul partidei. Celelalte opt goluri ale Universitatii au fost inscrise de: Firtulescu (3), Taran (2), Gaman, Busu si Gângioveanu. Antrenorul Florin Cioroianu a trimis in teren echipa: Neagoe – Boagiu, Gaman, Barbu, Busu – Barboianu, Argintaru, Firtulescu, Gângioveanu – Patrascu,Taran. In debutul reprizei a doua a intrat in teren si Andrei Ionescu. Tot in partea secunda au mai jucat A. Stoica, Puchiu si Ionica. In urma acestei victorii, juniorii A ai Stiintei sunt in continuare lideri in seria a III-a.


La juniori B, Universitatea Craiova (antrenor Daniel Mogosanu) a trecut cu 3-1(1-1) de Building Vânju Mare, golurile fiind inscrise de I. Anca (2) si Craciun. „U“ Craiova a jucat in formula: I. Barboianu – Vrajitoru, Driciu, Coman, Milos – Ciutureanu, Craciun, Dinu, I. Anca – N. Nicolae, Vlaescu. Au mai jucat: Iacob, Predut, Dobrin, Nita si I. Popescu.


„GP“ a devenit lidera la juniori B


CSS Universitatea Craiova a jucat in prima etapa din acest an cu Minerul Lupeni. La juniori A, craiovenii antrenati de Alin Staicu au obtinut o remiza, scor 2-2, iar la juniori B, elevii lui Dan Cosei au câstigat partida cu 1-0.


Pe terenul de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a avut loc un duel craiovean, intre juniorii FEFS, care evolueaza pentru FC Caracal, si cei ai Scolii de Fotbal „Gica Popescu“. La ambele grupe de juniori s-au impus jucatorii de la Hanul Doctorului. La juniori A, „GP“ (antrenor Nelu Petrisor) a câstigat cu 8-0, iar la juniori B elevii lui Paul Raducan au câstigat cu 5-0, marcatori fiind Stoian (2), Goge (2) si Cioinac. O victorie pretioasa pentru juniorii mici de la „GP“, care dupa aceasta etapa au preluat sefia la categoria lor de vârsta, profitând de infrângerea fostului lider, Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS