12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNadal a triumfat in California

Nadal a triumfat in California

Tenismanul spaniol Rafael Nadal (foto), ocupantul locului al doilea in ierarhia ATP, a câstigat duminica seara turneul din Seria Masters de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 3,2 milioane de dolari. Ibericul, care a profitat si de eliminarea in turul doi a principalului favorit, Roger Federer, l-a invins in ultimul act, in doua seturi, cu 6-2, 7-5, pe sârbul Novak Djokovic.


„In primul set, pot sa spun ca adversarul m-a ajutat putin facând multe greseli. In setul al doilea a jucat mai bine si mi-a fost mai greu. Oricum, am obtinut una dintre cele mai frumoase victorii ale mele“, a declarat Nadal dupa finala turneului de la Indian Wells, considerat al cincilea Mare Slem al anului. Acesta a fost al saptelea turneu din Seria Masters pe care si l-a adjudecat Rafael Nadal in cariera sa.


In schimb, Djokovic a disputat prima finala a unui turneu de acest fel si a declarat ca acest lucru i-a afectat si jocul: „Nadal a fost mai bun astazi (duminica – n.r.), fara indoiala. Eu nu am facut un meci grozav, am fost si putin nervos pentru ca era prima finala a mea la un turneu de o asemenea anvergura. Nadal a controlat meciul de la inceput pâna la sfârsit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS