12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Depindem de urmatoarele doua meciuri“

„Depindem de urmatoarele doua meciuri“


„Marele blond“ sustine ca venirea sa la Craiova in acest moment este o simpla speculatie si crede ca schimbarea lui Stefan Stoica n-ar aduce socul necesar iesirii din criza, mai importante fiind rezultatele partidelor cu Poli Iasi si CFR Cluj.


In urma replicilor dure aruncate la suparare de Adrian Mititelu la adresa lui Fane Stoica a aparut zvonul ca Ilie Balaci este dorit la cârma Universitatii, „Printul“ fiind vazut in ultimul timp alaturi de conducerea alb-albastra, frecventând cercul de prieteni ai patronului craiovean. Contactat telefonic, Balaci a negat orice interes pentru postul ocupat de Fane Stoica, marturisind ca ar prelua Stiinta doar la inceputul unui sezon, nicidecum in situatia de fata. Ilie Balaci a mai spus ca Mititelu ar trebui sa se concentreze asupra urmatoarelor doua etape, decisive pentru ramânerea in prima liga.


– Ati fost prezent la toate meciurile Stiintei din retur, ce impresie v-a lasat echipa?


– Tinând cont de modul cum a jucat in derbiurile cu Steaua, Rapid si Dinamo, pot spune ca echipa s-a miscat bine, a avut numeroase ocazii de gol, dar, din pacate, nu a punctat. Au avut si câte cinci-sase ocazii pe meci, daca ar fi marcat macar jumatate acum nu ocupau locul 14 in clasament.


– Credeti ca Adrian Mititelu a exagerat când a afirmat ca Fane Stoica este responsabil pentru infrângere?


– Este adevarat ca Universitatea a jucat sub asteptari cu Bistrita, ca au fost multe greseli copilaresti in jocul baietilor, dar nu cred ca Fane Stoica este principalul vinovat. Jucatorii s-au relaxat dupa ce au reusit sa marcheze si au comis doua greseli flagrante in defensiva, care au fost speculate. Mititelu nu trebuie sa tulbure apele pentru ca echipa are un program greu, sa-l lase in pace pe Fane Stoica sa se concentreze la meciurile care vin.


„Nu as lua echipa la mijlocul campionatului“


– Dupa Universitatea se trage linie in clasament. Va este teama de retrogradare?


– Sigur, situatia din clasament nu iti permite sa te bucuri, suntem la un pas de o noua experienta nefericita, dar cred ca Fane Stoica va redresa echipa, pentru ca este un antrenor bun. Din pacate, depindem foarte mult de urmatoarele doua meciuri, cu Poli Iasi si CFR Cluj, pe care trebuie sa le câstigam. Dupa aceste doua etape ne putem da seama daca situatia e alba sau e neagra. Oricum, programul ne dezavantajeaza, bine ca distanta dintre noi si Ceahlaul este destul de mare.


– Unde sunteti, pentru ca se aude cântecul „Oltenia, eterna terra nova“?


– Sunt intr-o masina, ma intorc de la Bucuresti. Dupa meci am ramas la niste prieteni. Da, baietii mi-au pus melodia special, pentru ca imi place foarte mult. Universitatea este echipa mea de suflet, indiferent de locul ocupat in clasament.


– Se zvoneste ca sunteti vizat sa preluati Stiinta. Este adevarat?


– Nu stiu de unde a pornit aceasta speculatie, dar nu este adevarat. Nu vreau sa ma implic in fotbal momentan. Oricum, nu as lua echipa la mijlocul campionatului. Universitatea il are antrenor pe Fane Stoica, iar echipa trebuie sa continue in aceeasi formula. Nu cred ca schimbarea antrenorului in momentul de fata ar provoca un soc la echipa. Nu ar conduce la nimic bun, din contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII