13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAchizitiile „pandurilor“ si-au demonstrat valoarea

Achizitiile „pandurilor“ si-au demonstrat valoarea

Alexandru Pacurar, Liviu Mihai si Ciprian Vasilache au avut o evolutie buna in meciul cu galatenii, primii doi reusind sa marcheze pentru gruparea gorjeana.


„Sunt mândru de elevii mei“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe dupa victoria cu Otelul, acesta scotând in evidenta prestatia jucatorilor adusi in pauza competitionala, Alexandru Pacurar, Liviu Mihai si Ciprian Vasilache, care au raspuns prin jocul lor la intrebarea daca au sau nu valoare. Golgheterul din amicale cu cinci reusite, Pacurar, a inscris si primul sau gol oficial pentru Pandurii, reusita care a pus capat evolutiilor ezitante din retur. „Nu pot spune ca suntem o echipa-minune in acest retur, dar Pandurii reprezinta o formatie buna, din moment ce am reusit si in Cupa sa ajungem in semifinale. Si in campionat am avut un parcurs bun pâna acum. Avem doua victorii in acest an, dar cu putin noroc puteam scoate un punct si la CFR Cluj. Sper ca in continuare sa facem meciuri la fel de bune precum cel cu Otelul si sa acumulam cât mai multe puncte pentru a ne indeplini obiectivul. Sunt fericit acum ca am ales Târgu Jiul in iarna. Eu sper sa fie de bun augur venirea mea aici si sa fac meciuri cât mai bune. Si in urma unor evolutii bune sper sa reusesc sa si inscriu mai mult“, a declarat fostul dinamovist.


„Pandurii“ au dat dovada inca o data de caracter, reusind sa intoarca rezultatul meciului cu Otelul Galati de la 0-1, asa cum o facusera si in Cupa, cu FC National. Liviu Mihai nu are o reteta miraculoasa in acest sens, jocul bun al echipei fiind cauza revenirii pe tabela. „Noi avem un obiectiv si sper sa-l indeplinim, câstigând cât mai multe puncte. Nu a fost o reteta de intoarcere a rezultatului, dar jocul nostru bun a facut sa câstigam acest meci. Nu pot sa spun ca venirea noastra aici a facut uitata plecarea lui Vranjkovic, pentru ca suntem abia la inceput la aceasta echipa, dar sper sa jucam in continuare la fel de bine si sa câstigam“, a declarat Liviu Mihai.


Folosit pe tot parcursul jocului, Ciprian Vasilache nu se simte inca pregatit sa faca fata unui meci intreg la un nivel ridicat. „Am revenit de la 0-1 cum am revenit si in Cupa cu FC National si de aceea este mai frumoasa victoria. Sper sa facem un joc bun si sa câstigam si la Urziceni. Inca nu pot sa spun ca sunt pregatit pentru un joc intreg pe teren. Este greu si se vede ca imi lipsesc meciurile oficiale“, a afirmat Vasilache.


„Nu pot fi decât mândru de ei si ma bucur ca nou-venitii in pauza dintre tur si retur au confirmat. Au dovedit ca sunt jucatori valorosi si Vasilache, si Liviu Mihai, si Pacurar“, a concluzionat Neagoe dupa jocul cu Otelul Galati.


„Pandurii“ negociaza prima cu Otelul


Conform ROI, fotbalistii de la Pandurii Târgu Jiu trebuie sa primeasca in luna martie prime in valoare de 1.500 de dolari, corespunzatoare victoriilor de pe teren propriu cu Poli Iasi si Otelul Galati. Elevii lui Neagoe incearca sa-l convinga pe presedintele Condescu sa suplimenteze prima din jocul cu Otelul, data fiind importanta punctelor obtinute care i-au scos pe olteni din zona retrogradarii. „Nu am suplimentat inca primele, dar se negociaza sa primeasca 1.100 de dolari, cel putin atât cer ei. Nu le-am dat inca nici o prima pentru luna aceasta. Dar sunt negocieri si este posibil sa primeasca saptamâna aceasta. A fost un meci greu si este loc de negociere. Dar ii intreb eu acum, daca ar fi pierdut, veneau sa spuna ca in loc de 750 de dolari sa le iau 1.500? Acum avem de achitat doar 1.500 de dolari pentru cele doua victorii de acasa“, a declarat Condescu.


Calificarea in semifinalele Cupei României va fi rasplatita de club cu 1.500 de dolari in cazul in care echipa Pandurii va fi eliminata de Rapid si cu 5.000 de dolari daca gruparea gorjeana se va califica in finala. „Pentru Cupa României vedem pe 18 aprilie cum vor sta lucrurile. Chiar daca nu ne calificam in finala, tot trebuie sa le dam ceva pentru ca au ajuns in semifinale. Daca se vor califica, vor primi 5.000 de dolari in plus. Daca nu, primesc cei 1.500 de dolari care se dau pentru un meci in deplasare, in urma victoriei cu FC National“, a sustinut presedintele „pandurilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS