14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamas si-a incheiat cursa europeana

Tamas si-a incheiat cursa europeana

Fernando Vázquez, tehnicianul echipei la care este legitimat internationalul român, nu a trimis pe teren cel mai bun „unsprezece“, astfel ca rezultatul meciului de pe „Weserstadion“ a fost previzibil.


Celta Vigo, echipa la care evolueaza si internationalul român Gabriel Tamas, a parasit miercuri seara Cupa UEFA, in faza optimilor de finala, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 2-0, pe terenul formatiei Werder Bremen, in mansa a doua a optimilor de finala. Germanii se impusesera si in tur, la Vigo, cu 1-0.


Antrenorul echipei Celta, Fernando Vázquez, nu a trimis pe teren cel mai bun „unsprezece“, astfel ca rezultatul meciului de pe „Weserstadion“ a fost oarecum previzibil. Dupa ce timp de 40 de minute Bremen a avut dificultati in tentativa de a se apropia de poarta lui Esteban, Christian Schulz a ratat in finalul primei parti doua ocazii mari de a deschide scorul.


La trei minute de la reluare, Almeida, autorul golului din meciul tur, a evitat iesirea la ofsaid a aparatorilor spanioli si l-a invins pe portarul Esteban Suarez cu o lovitura de cap, dupa o pasa primita de la Kevin Schindler. La scurt timp, Diego si Naldo au fost la un pas de 2-0. Jesús Perera de la Celta Vigo a izbutit apoi sa trimita mingea in plasa, dar reusita sa a fost anulata pentru ofsaid. In minutul 61, Fritz i-a „furat“ mingea lui Nene, l-a depasit pe Matias Lequi si l-a invins pe portarul oaspetilor cu un sut la coltul lung. Thomas Schaff, antrenorul gazdelor, l-a introdus la scorul de 2-0 pe mijlocasul Patrick Owomoyela, care nu mai evoluease o perioada lunga din cauza unei accidentari. Gabriel Tamas a evoluat pentru Celta pe toata durata meciului de la Bremen, aceasta fiind a noua partida pe care aparatorul român a disputat-o in acest sezon in Cupa UEFA.


Werder a obtinut calificarea in sferturile de finala fara sa se intrebuinteze foarte mult in dubla mansa cu Celta, o formatie care pare preocupata mai mult de parcursul din Primera Division, unde este angrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS