18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScapam de Van der Sar?

Scapam de Van der Sar?

Portarul echipei Manchester United, Edwin van der Sar, care s-a accidentat la coapsa in timpul incalzirii pentru meciul cu Middlesbrough, din sferturile de finala ale Cupei Angliei, este incert pentru meciul pe care reprezentativa Olandei il va disputa, pe 24 martie, in compania echipei României.


Conform cotidianului olandez Algemeen Dagblad, selectionerul Olandei, Marco van Basten, nu stie daca poate conta pe portarul sau la meciul cu România de la Rotterdam. „Examenul medical a relevat ca accidentarea nu este grava, dar nu se stie in ce masura va fi apt pentru partida cu România. El va lipsi oricum sâmbata, la meciul pe care Manchester il va sustine pe teren propriu in compania echipei Bolton Wanderers, in campionat“, a scris publicatia amintita.


Edwin van der Sar spera ca se va reface repede: „Nu cred ca voi reveni la timp pentru a juca totusi cu Bolton, ar insemna o fortare“.


Meciul dintre reprezentativele Olandei si României se va disputa pe 24 martie, la Rotterdam, de la ora 21.30, in Grupa G a preliminariilor CE 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS