19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPremise pentru spectacol

Premise pentru spectacol

Gorjenii anticipeaza faptul ca moldovenii vor juca deschis la Târgu Jiu, anuntându-se un spectacol fotbalistic cu multe goluri.


Desi Otelul Galati se anunta un adversar redutabil, cu o mare forta ofensiva probata in meciurile anterioare, fotbalistii lui Neagoe spera ca pot specula punctele slabe ale echipei lui Grigoras. O victorie reprezinta pentru olteni garantia salvarii, cele trei puncte aducând o mare doza de incredere in tabara gorjeana. Corectia de la Galati suferita in tur, 0-2, unde „pandurii“ au facut unul din cele mai slabe jocuri din acest sezon, trebuie razbunata, tehnicianul Neagoe fiind convins ca echipa sa dispune si de resurse in acest sens.


„Cu siguranta, Otelul va incerca sa joace fotbal, nu are nimic de pierdut, este pe zero in clasamentul adevarului, nu este presata, dimpotriva, vine cu moral bun. Nici nu are importanta daca vor juca defensiv sau ofensiv, important este ceea ce vom face noi. Putem sa-i depasim pentru ca avem echipa buna, jucatori valorosi care sper sa faca diferenta“, a afirmat Neagoe. Tehnicianul oltean nu-l poate folosi pe Ilie Iordache, suspendat, acesta urmând sa fie inlocuit in primul unsprezece probabil de Ciprian Vasilache.


Orac vrea revansa


Nascut la Galati, Daniel Orac are o motivatie aparte in fata echipei lui Grigoras, dupa jocul foarte slab din turul campionatului. „Cu Otelul Galati avem si o revansa de luat din meciul tur, unde am facut unul din cele mai proaste jocuri. Vrem sa demonstram ca a fost o greseala, cum a fost si la Bistrita. Acum sa vedem daca vom putea sa câstigam. Este foarte bine daca vor juca deschis, ca atacant imi convine. I-am studiat, le-am urmarit greselile si speram sa inscriem cât mai mult“, a spus Orac, unul dintre cei mai in forma „panduri“.


Acesta se pune in slujba echipei pentru ca se simte ghinionist in fata portii. „Nu vreau sa dau neaparat gol, dar daca o s-o fac o sa fie un lucru extraordinar, pentru ca nu mi se prea intâmpla. Imi lipseste golul, nu am noroc“, a incheiat Orac.


„Pandurii“ nu au teama


Jocul deschis al Otelului este pe placul „pandurilor“, care, prin vocea lui Ciprian Vasilache, anunta ca se vor sacrifica pe teren pentru cele trei puncte puse in joc. „Nu trebuie sa ne fie frica de Otelul Galati pentru ca sigur nu o sa vina sa se apere. Având in vedere ca stau prost in aparare, au luat multe goluri, au si marcat, speram ca vom câstiga. Ne dorim cele trei puncte, o sa dam totul pe teren pentru ca o sa se intrerupa campionatul si avem timp sa ne revenim“, a afirmat Vasilache. Acesta recunoaste ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor la Târgu Jiu, scuzându-se prin lipsa jocurilor oficiale. „O sa joc unde o sa fie nevoie de mine, as prefera in partea stânga. M-am acomodat la Târgu Jiu, dar nu vreau sa caut o scuza pentru meciurile mai putin bune pe care le-am facut, insa se vede in jocul meu ca-mi lipsesc meciurile oficiale. Nu vreau sa ies in evidenta, toata echipa trebuie sa iasa. Sunt pregatit suta la suta sa joc 90 de minute“, a mai spus Vasilache.


Echipa Pandurii Târgu Jiu va pune si de aceasta data in vânzare fulare cu insemnele clubului la pretul de 200.000 de lei vechi, acestea neavând cautare la jocul precedent, când gruparea gorjeana a vândut doar 75 de bucati din cele 600 comandate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS