18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrancezii nu au contat

Francezii nu au contat

Dupa ce in meciul tur reusisera sa se impuna cu scorul de 2-1 in fata lui Bayer, francezii de la Lens au avut miercuri seara o evolutie foarte proasta in mansa a doua disputata la Leverkusen, pe care au pierdut-o cu scorul de 3-0, parasind astfel competitia in optimi.


In primele 30 de minute ale intâlnirii, Lens a evoluat curajos, reusind in câteva rânduri sa se apropie de poarta lui Adler, fara sa-si creeze insa ocazii clare de gol. In schimb, germanii au pus in pericol buturile lui Itandje aproape la fiecare actiune de atac. In minutul 36, formatia pregatita de Michael Skibbe era deja in sferturi, dupa ce Voronin a controlat bine mingea in careu si a „depozitat-o“ in plasa portii lui Itandje. Putin mai inainte, Tranquillo Barnetta sutase razant cu bara din stânga aceluiasi goal-keeper. In finalul primei parti, Olivier Monterrubio a trimis primul sut pe poarta al formatiei Lens.


Cu toate ca avantajul din prima repriza le era suficient pentru calificare, germanii nu s-au multumit si au asaltat careul oaspetilor si in repriza secunda. In minutul 56, Bernd Schneider a luat o actiune pe cont propriu, care a fost in cele din urma finalizata de la câtiva metri de atacantul bosniac Serghez Barbarez. Voronin a reluat cu capul in bara, pentru ca Barbarez sa rateze apoi cu putin. Al treilea gol al nemtilor a fost inscris in minutul 70, când Juan a reluat cu capul in plasa la un corner executat de Voronin.


Pâna la sfârsit nu s-a mai consemnat nimic, Lens neavând puterea sa inscrie nici macar golul de onoare. Leverkusen isi va afla adversara din sferturi mâine, când este programata tragerea la sorti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS