16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristiano Ronaldo, „galactic“?

Cristiano Ronaldo, „galactic“?

Internationalul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, va semna un contract cu Real Madrid la finalul sezonului, a scris ieri cotidianul Marca.


„Imediat ce se va incheia sezonul, Cristiano Ronaldo va semna pentru Real Madrid. Aceasta este bomba pe care o va anunta presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, in aceasta vara. Un transfer galactic“, a notat Marca.


Ziaristii iberici sustin ca Ronaldo a decis sa plece de la Manchester United pentru a juca la Real Madrid si va astepta finalul sezonului pentru a-i comunica managerului Alex Ferguson dorinta de a pleca.


Real Madrid nu va anunta acest transfer inainte, deoarece s-ar expune unor sanctiuni dure ale UEFA, Cristiano Ronaldo fiind sub contract cu gruparea engleza.


„El este cel care va ridica in picioare suporterii de pe Bernabeu“, a scris publicatia spaniola, care subliniaza ca transferul este ca si realizat, desi va costa Realul „o avere“. Alex Ferguson a confirmat, vinerea trecuta, ca se desfasoara negocieri pentru prelungirea contractului lui Cristiano Ronaldo, explicând ca portughezul este un „bun al clubului“.


„Cristiano este un bun al clubului. El vrea sa ramâna. De ce ar vrea sa plece? Negociem de mai multe saptamâni si speram sa ajungem la un acord prin care sa ramâna aici in urmatorii ani“, a spus Ferguson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS