15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii decid locul secund

Craiovenii decid locul secund

Runda a 20-a a esalonului trei este una extrem de dificila pentru formatiile craiovene, care vor da piept cu doua echipe aflate in lupta directa pentru promovare, despartite de doar un punct. Dupa ce etapa trecuta i-au invins pe cei de la Alro Slatina, care au si ei ca obiectiv accederea in liga a II-a, „militarii“ lui Marian Bicu (foto) intâlnesc astazi, de la ora 15.30, pe terenul din Valea Fetii, echipa de pe locul secund, Minerul Mehedinti. „Nu ne intereseaza numele adversarului. Noi jucam fiecare meci la victorie si vom demonstra ca suntem o echipa puternica“, a precizat tehnicianul Armatei.


Cealalta formatie din Banie, Chimia, va juca mâine la Motru, gorjenii având doar varianta victoriei dupa ce runda trecuta au capotat la Bals, in fata ambitioasei echipe Oltul Slatina. Craiovenii vin insa dupa o remiza cu liderul si au de gând sa-i incurce si pe motreni. Si Gaz Metan Podari va avea un meci greu la Vulcan, atât oaspetii, cât si gazdele, cu acelasi numar de puncte, dorind sa scape de zona fierbinte a clasamentului. A patra echipa a Doljului, Dunarea Calafat, se deplaseaza la Slatina, elevii lui Traistaru, lipsiti de griji, propunându-si o evolutie cât mai buna.


Chimia a ramas cu punctul


Chimia Craiova a scapat nepedepsita in urma judecarii cazului „Goiceanu“ de Comisia de Disciplina a FRF. Aceasta nu a gasit nici o vina jucatorului sau clubului oltean, respingând memoriul echipei Severnav Severin. In consecinta, „chimistii“ au ramas cu punctul obtinut pe teren in urma rezultatului de egalitate inregistrat etapa trecuta (0-0), iar Goiceanu are in continuare drept de joc pentru formatia din Banie. Severnav, liderul seriei a patra in Liga a III-a, depusese o contestatie impotriva Chimiei in urma meciului disputat la Combinat, banuind ca jucatorul Gigi Goiceanu ar fi incalcat regulamentul, fiind legitimat la doua cluburi in acelasi timp, Chimia Craiova si CFR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS