10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal nu iese din pasa proasta

Real nu iese din pasa proasta

Formatia CS Real Craiova a inregistrat un nou esec, fiind invinsa luni, in deplasare, de FC Arad, cu scorul de 11-8 (6-2), in cadrul rundei a 15-a a ligii secunde de futsal. Momentul-cheie al meciului s-a petrecut in minutul zece din repriza secunda, la scorul de 8-7 pentru gazde. Real a primit o lovitura de la zece metri, pentru al saselea fault comis de aradeni, dar Marin Constantin a ratat, dupa care gazdele s-au distantat suficient incât sa nu mai piarda victoria.


„Am ajuns la sala cu putine minute inainte de inceperea meciului, dupa un drum obositor de aproape opt ore. Abia in repriza a doua ne-am revenit, dar nu am putut tine pasul cu Aradul“, a explicat antrenorul Realului, Sorin Patrascu. Acesta a trimis in teren jucatorii: Dragu – N. Luta (4 goluri), C. Marin (1), Ochea (1), Relea (2). Au mai jucat: Constantinescu, Badea, Lopatel.


Chiar daca duelul craiovean Arctica – Real s-a incheiat saptamâna trecuta, o data cu meciul direct câstigat de Arctica, scor 11-7, intre cele doua echipe exista inca animozitati. Oficialii echipei Real Craiova spun ca un jucator al concitadinei Arctica a sunat la Arad spunându-le gazdelor sa verifice carnetele jucatorilor de la Real, pentru ca unii vor evolua „pe fals“. „Ne-a spus capitanul echipei din Arad, Raul Bertea, ca i-a sunat Arnautu de la Arctica. Auzind asta, am cerut arbitrilor sa faca ei confruntarea, pentru a nu exista nici un dubiu. Golanie din partea celor de la Arctica, mai ales ca sunt deja promovati“, a spus Patrascu. Ducu Arnautu a tinut insa sa infirme aceste acuzatii: „Nu este adevarat. Nu aveam nici un motiv sa fac acest lucru. Ce mare amenintare era pentru noi daca invingea Real? Noi suntem ca si promovati“.


In etapa aceasta Arctica a stat, dar a câstigat din oficiu trei puncte, pentru ca trebuia sa joace cu Cetate Alba Iulia, echipa retrasa din campionat. La sfârsitul acestei saptamâni, Arctica va juca acasa cu Olimpic Simeria, iar Real tot in deplasare, la Dava Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS