14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu: „Vreau promovarea!“

Ungureanu: „Vreau promovarea!“

Dupa doar doua etape, cuplului de antrenori Vladut-Bon i s-a reziliat contractul, iar ieri a fost reinstalat antrenor principal Ungureanu, pâna in 2008.


Tevatura antrenorilor la FC Caracal a inceput imediat dupa ultima etapa din tur, cei doi tehnicieni, Iordan Eftimie si Sabin Ciurea, anuntând ca parasesc gruparea olteana din varii motive. Patronatul clubului ajunsese la o intelegere de principiu cu Silviu Lung, dar Silvica a ajuns in Cotroceni, fiind solicitat pe ultima suta de metri de principalul Sorin Cirtu antrenor cu portarii la FC National. In aceasta situatie, s-a apelat la Emil Vladut, antrenor care batuse palma cu Gaz Metan Podari.


In prima etapa a returului, FC Caracal a cedat la Bihor, in fata unei echipe aflate in hora retrogradarii, cu 1-2, la capatul unui meci pierdut printr-o gafa de cascadorii râsului a portarului Zdrinca, plus erori de arbitraj. Sâmbata, la Caracal, CFR Timisoara, alta echipa aflata in lupta pentru supravietuire, a scos un rezultat de egalitate, 1-1, agitând astfel apele la FC Caracal.


Vladut: „Sunt nevinovat!“


Antrenorul principal din primele doua etape ale returului, Emil Vladut, a spus: „Asa cum am anticipat, acest 1-1 a dus la demiterea mea de la FC Caracal, imputându-mi-se, logic, rezultatele din aceste doua etape ale returului. Nu comentez deciziile patronatului, cele doua rezultate din primele doua etape dau dreptate celor care investesc la FC Caracal. Nu intru in detaliile acestor doua meciuri, nu comentez nici ceea ce am auzit prin Caracal in aceasta scurta perioada de când am preluat echipa, dar ma consider totusi nevinovat, aceasta demitere este total nedreapta. Nici acum nu stiu ce s-a petrecut la meciul pierdut cu Oradea, dar nu mai conteaza. Dupa semiesecul de sâmbata, 1-1 cu CFR Timisoara, chiar i-am sugerat presedintelui Nitulescu sa intreprinda masuri cu conducerea tehnica, eu având bagajele facute!“.


Ajuns ieri la Caracal, Ungureanu si-a intrat in pâine, cum se spune. „Rosu“ a punctat: „Cunosc lotul actual in proportie de 80 la suta, ceea ce este bine. Promovarea in Liga I? Vizez promovarea, este dificila, dar nu imposibila, desi s-au pierdut puncte importante in ultimele patru meciuri jucate“.


Ilinca: „Vrem performanta“


George Ilinca, actionarul principal al gruparii FC Caracal, a precizat: „Dupa meciul cu CFR Timisoara, am avut o discutie amiabila cu conducerea tehnica si executiva asupra problemelor acestui inceput de retur, unul nefavorabil pentru FC Caracal, doar un punct din sase posibile. Dupa discutiile, repet, amiabile, am ajuns la concluzia rezilierii contractelor cuplului de antrenori Emil Vladut – Dragos Bon. Apoi am batut palma cu Nae Ungureanu, ca antrenor principal pentru un an si jumatate, iar ca secund el il vrea pe George Bita. Si cum, in general, secundul este apanajul principalului, probabil ca asa va fi. Obiectivul pentru acest campionat? Pozitia din clasament ne obliga sa facem performanta, dar n-am impus antrenorului Ungureanu, cum n-am impus nici lui Vladut, ca obiectiv, promovarea in Liga I. Avem sansele noastre, dar sa nu se uite ca FC Caracal este o echipa tânara… Daca ar fi sa facem socoteli, ar trebui sa fi fost pe locul II fara probleme. Din ultimele patru meciuri din campionat, doua din finalul turului si acestea de acum, FC Caracal a contabilizat doar un punct din 12 posibile!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU