Acasă Sport „Panduri“ buni in Liga a II-a

„Panduri“ buni in Liga a II-a

-

Atacantii imprumutati in aceasta iarna de Pandurii Târgu Jiu la CSM Râmnicu Vâlcea si FC Târgoviste, Nemanja Jovanovic si Ionut Cazacu, si-au adus contributia la victoria actualelor lor formatii in ultima etapa din Liga a II-a. Jovanovic a marcat un gol la Alba Iulia si a obtinut penaltiul din care Vâlcea a câstigat cu scorul de 2-1, iar Cazacu a reusit unicul gol al intâlnirii dintre FC Târgoviste si lidera seriei a II-a, Universitatea Cluj.


Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, afirma insa ca acestia mai au multe de demonstrat pentru a fi o solutie in atacul gruparii gorjene: „E diferenta mare intre ce se joaca in prima divizie si cea de-a doua. Cazacu nici nu a fost titular. Când o sa joace zece meciuri la rând titular si o sa dea sapte-opt goluri atunci mai vorbim. Bine ar fi sa joace ei bine, sa se impuna, dar nu va fi usor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.