10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho l-a numit pe Riley „fiu de curva“

Mourinho l-a numit pe Riley „fiu de curva“

Jose Mourinho (foto), antrenorul echipei Chelsea, i-a adresat injurii arbitrului Mike Riley in timpul meciului cu Tottenham Hotspur, scor 3-3, din sferturile Cupei Angliei, insa tehnicianul portughez sustine ca nu a fost vorba despre o insulta.


Mourinho l-a numit pe Mike Riley „fiu de curva“, adresându-i-se in limba portugheza, insa s-a scuzat afirmând ca nu este vorba despre o insulta, ci despre o adresare obisnuita pentru el. Mourinho si Riley au avut un dialog in pauza meciului, pe tunelul de acces la vestiare, iar in repriza a doua l-a insultat. „Ce i-am spus lui imi spun si mie, le spun si jucatorilor mei, si ii spun chiar balonului atunci când loveste bara. Pentru mine este ceva normal sa o spun in portugheza. Cred ca o spun de 50 de ori in timpul unui meci. L-am abordat pe arbitru in tunel, dar intr-un mod politicos. M-am gândit ca a acordat prea multe lovituri libere pentru Tottenham, desi nu as putea spune ca a gresit decisiv. Riley este un arbitru bun si sper ca data viitoare când ne va arbitra lucrurile sa decurga normal“, a spus Mourinho.


Tehnicianul lusitan a mai avut un schimb de replici cu Mike Riley in acest sezon, la meciul cu Reading, când Petr Cech a suferit o fractura de craniu, in urma careia a fost indisponibil mai mult de trei luni.


„Terry va ramâne la Chelsea“


Jose Mourinho s-a declarat convins ca fundasul John Terry va ramâne la campioana Angliei pâna la expirarea contractului, in 2009, desi negocierile pentru prelungirea acordului fotbalistului au intrat in impas. „John are un contract pe termen lung. Acordul sau este valabil pâna in 2009. El va fi jucatorul echipei Chelsea cel putin pâna la acea data. Deci nu exista nici o problema. Ar fi fost mai bine atât pentru el, cât si pentru Chelsea daca ar fi avut contract pâna in 2015. Dar, daca el are contract pâna in 2009 si este nevoie de inca o luna, doua sau trei pâna când vor semna unul nou, nu vad unde este drama“, a mentionat tehnicianul portughez, la finalul meciului cu Tottenham.


Negocierile dintre conducerea clubului si jucator au esuat din cauza pretentiilor financiare ale lui Terry, care doreste un salariu saptamânal de aproximativ 130.000 de euro, si a duratei contractului cerut de fotbalist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS