10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDescoperiti pe centru

Descoperiti pe centru

In ciuda evolutiei reusite de la Cluj, Pandurii Târgu Jiu a cedat la limita in fata echipei lui Bergodi, care a marcat prin Semedo, idolul tribunelor din „Gruia“. Portughezul i-a surprins pe gorjeni intr-o zona centrala care trebuia acoperita de Stânga si Pacurar.


„Am jucat bine la Cluj, am facut niste greseli inerente, totusi CFR este o echipa buna, care se bate la cupele europene. A aparut acea nesincronizare, Semedo a patruns pe centru, care nu era zona lui, el nu prea are intrari in centru. Au gresit acolo amândoi jucatorii mei, si Stânga, si Pacurar, s-au eliminat usor. Stânga nu trebuia sa plece din zona centrala in momentul in care a intrat Pacurar“, a declarat Neagoe. Tehnicianul craiovean a fost obligat sa-l inlocuiasca pe final pe Vancea, cel care forma impreuna cu Stânga un cuplu omogen in linia mediana, schimbarea inchizatorului fiindu-le fatala oltenilor. „Vancea si Stânga au jucat mai mult impreuna. Vancea a avut probleme, a cerut schimbarea la pauza, nu s-a simtit bine, era alb la fata“, a precizat „Geana“.


Neagoe stie trei dintre retrogradate


Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, considera ca sunt cunoscute deja trei din cele patru retrogradate. Dupa parerea sa, FC Arges, FC National si Jiul Petrosani vor evolua din sezonul urmator in Liga a II-a, iar situatia celei de-a patra retrogradate se poate lamuri etapa viitoare. „Ceahlaul joaca acum cu Farul. Daca bate Farul, moldovenii ajung la -12 la «adevar» si va fi greu sa se salveze. Dar ce meci mai este usor acum? Eu zic ca FC Arges, FC National si Jiul nu mai au nici o sansa sa se salveze“, sustine „Geana“. (C.P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS