14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Le-am batut acolo, le batem si aici“

„Le-am batut acolo, le batem si aici“

Pentru echipa feminina de volei Universitatea Craiova urmeaza inca un meci dificil. Elevele lui Adrian Cotoranu vor infrunta mâine formatia CSM-CSS Sibiu, la exact o luna de la intâlnirea precedenta, incheiata cu victoria oltencelor (3-0). Putin suparate pentru ca nu au reusit mai mult in partida de saptamâna trecuta cu lidera seriei, Dacia Mioveni Pitesti, voleibalistele din Banie sunt optimiste inaintea confruntarii cu Sibiul, echipa cu care lupta direct pentru locul doi, calificant la turneul semifinal.


Dina Pusa, capitanul echipei Universitatea Craiova si totodata antrenoare secunda, spune ca ea si colegele sale au pregatit foarte bine meciul cu ardelencele: „Este un derbi pentru locul doi si ne pregatim ca atare. Trebuie sa câstigam, pentru a pastra sanse la locul doi“. Cea mai experimentata jucatoare din lotul craiovean considera ca oltencele au un atu: „Le-am batut pe sibience la ele acasa si cred ca este un avantaj pentru noi sa intram in teren si sa fim constiente ca le putem depasi inca o data. Am incredere in colegele mele mai tinere“.


Revenind la meciul trecut, cel cu Dacia Mioveni, pierdut de oltence cu 3-0, Dina Pusa este in asentimentul antrenorului Cotoranu: „Cum a zis si antrenorul, ne-am speriat. Dar sâmbata sper ca vom juca altfel, pentru ca Sibiul nu este la fel de buna ca echipa de pe primul loc“.


Alta jucatoare craioveana, Liana Smarandache, mezina echipei, este si ea increzatoare intr-o victorie mâine, in fata propriilor suporteri. „Trebuie sa prindem forma maxima la acest meci. Nu avem de ce sa ne panicam, cum am facut-o cu Mioveniul, trebuie sa ne facem jocul. Eu voi incerca sa joc cât mai bine“, a spus voleibalista in vârsta de 17 ani. In cazul unei victorii, Universitatea Craiova ar egala la puncte pe CSM – CSS Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS