29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sunt oltean, vreau sa batem pe Dinamo!“

„Sunt oltean, vreau sa batem pe Dinamo!“

Primarul Craiovei a afirmat ca Universitatea este capabila sa faca un rezultat mare in „Groapa“, dar le cere suporterilor sa nu intoarca spatele echipei in cazul unui esec, pentru ca este in formare.


Partida de duminica, impotriva lui Dinamo, este asteptata cu sufletul la gura si de edilul Craiovei, Antonie Solomon, nu numai de patimasii suporteri ai Stiintei. Primarul craiovean a afirmat ca pe Universitatea o asteapta o partida grea in „Stefan cel Mare“, dar s-a aratat optimist in privinta rezultatului final, fiind de parere ca alb-albastrii pot obtine cel putin un rezultat de egalitate. In opinia lui Antonie Solomon, Dinamo nu este cu nimic mai presus decât Universitatea si ar putea face un nou pas gresit dupa „episodul“ de la Timisoara, iar juvetii ar putea profita de tensiunea din lotul rivalei.


„Da, vine meciul cu Dinamo, dar sunt foarte linistit. Chiar daca Universitatea este abia la inceput de drum, este capabila sa scoata un rezultat bun in «Groapa». Ar fi bun si un egal, dar o victorie ar fi ceva foarte frumos pentru toti oltenii. Va fi un meci greu, sunt convins de asta, dar Dinamo nu joaca in 22 de jucatori, iar Craiova in 11, deci este posibil orice. Sa nu uitam ca etapa trecuta s-au impiedicat de pustii Timisoarei, deci ar putea gresi din nou. Trebuie sa speculam tensiunea din «Stefan cel Mare»“, a spus Solomon.


„In doi – trei ani vom fi iar sus“


Edilul Craiovei a afirmat ca nu face pronosticuri, dar ca isi doreste foarte tare o victorie in „Groapa“, pentru ca Stiinta merita sa le reaminteasca rivalilor ca Oltenia ramâne o forta a fotbalului românesc. Antonie Solomon a exclus din start un nou esec de proportii al juvetilor, afirmând ca relatiile de joc nu erau sudate in tur, iar lotul alb-albastru s-a intarit prin venirea lui Jeremie Njock si Julius Wobay. Primarul Craiovei le-a cerut suporterilor olteni sa nu intoarca spatele echipei in cazul in care Universitatea nu va obtine nici un punct din aceasta confruntare cu Dinamo, pentru ca este la inceput de drum, si, in doi-trei ani, când lotul se va omogeniza, poate sa se bata pentru podiumul Ligii I.


„Universitatea ar merita o victorie duminica, ar reaminti celor din Capitala ca a fost si ramâne o forta a fotbalului românesc. Nu fac nici un pronostic, dar mi-as dori foarte mult sa invingem la Bucuresti. Sunt oltean, vreau sa batem pe Dinamo! Nu exclud nici varianta infrângerii, dar rezultatul din meciul tur nu se va repeta cu siguranta. Era altceva in tur, jucatorii nu aveau experienta. Acum, lotul s-a intarit cu doi jucatori de valoare, iar Fane Stoica este un antrenor bun. In cazul in care echipa pierde, suporterii trebuie sa continue sa creada in aceasta echipa, pentru ca, in doi-trei ani, când lotul se va maturiza, vom fi iar sus. Sunt sigur de asta, dar trebuie sa avem rabdare cu acesti jucatori, pentru ca nu sunt copti“, a afirmat Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII