Acasă Sport Medalii pe tatami

Medalii pe tatami

-

Sectia de judo de la LPS „Petrache Triscu“ – CSM Craiova continua sa aduca medalii in vistieria celor doua cluburi. Sportivii craioveni au revenit de la Arad cu cinci medalii, trei de aur si doua de argint, cucerite la finala campionatului national pentru cadeti. Au devenit campioni nationali Mihaela Gavat (44 kg), Adelina Ispas (70 kg) si Adrian Nicola (+90 kg), iar argintul a fost obtinut de Raluca Dumitrascu (40 kg) si Sorin Sbora (81 kg). Daniel Staicu (73 kg) s-a clasat in apropierea podiumului, pe pozitia a cincea. Cucerirea titlului national le-a asigurat sportivilor Gavat, Ispas si Nicola „biletul“ de participare la Campionatul European de judo (cadeti), care va avea loc in luna iunie, in Malta. Mai mult, daca cei trei vor avea rezultate bune in urmatoarele turnee de pregatire din Ungaria si Croatia vor merge la Europene pe banii federatiei de specialitate si ai ANS-ului. Sportivii sunt pregatiti de antrenorii Mihai Voinea, Nicu Pirvu si Cristian Marginean.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.