16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Credeam ca Terry are leziuni pe creier“

„Credeam ca Terry are leziuni pe creier“

Fundasul echipei pregatite de Mourinho a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost lovit in fata de mijlocasul formatiei Arsenal Abou Diaby, in minutul 57 al finalei Cupei Ligii Angliei.


Medicii clubului Chelsea s-au temut, duminica, dupa accidentarea capitanului echipei antrenate de Jose Mourinho, John Terry, lovit in fata la meciul cu Arsenal, din finala Cupei Ligii Angliei, ca fundasul ar putea avea leziuni pe creier. „Era vânat la fata, limba ii era inerta si ochii dati peste cap. Am crezut ca a suferit leziuni pe creier“, a spus o persoana din staff-ul medical al gruparii londoneze.


Simptomele prezentate de Terry au alimentat temerile ca fotbalistul si-ar fi inghitit limba si exista riscul unor leziuni pe creier, cauzate de lipsa de oxigen. „A fost inspaimântator. Fata lui era nemiscata, dar ochii ii licareau“, a afirmat coechipierul lui Terry, mijlocasul Frank Lampard. John Terry revenise, la meciul cu Arsenal, dupa o accidentare la o glezna, suferita in partida cu FC Porto, miercuri, 21 februarie, in mansa tur a optimilor Ligii Campionilor.


Terry si-a revenit la spital


John Terry a fost scos pe targa de pe teren, dupa ce a fost lovit in fata de mijlocasul formatiei Arsenal Abou Diaby, in minutul 57 al meciului. In urma loviturii, fundasul si-a pierdut cunostinta pentru câteva momente si a fost scos pe targa, cu gâtul imobilizat intr-un guler si cu masca de oxigen. El a fost transportat la spital, unde si-a revenit.


Terry a fost insotit la spital de o parte a staff-ului de la Chelsea si de selectionerul Angliei, Steve McClaren, care era prezent la meci. La stadion, unde Chelsea s-a impus, cu scorul de 2-1, si a câstigat Cupa Ligii Angliei, tehnicianul Jose Mourinho a sunat in mod repetat de pe telefonul mobil pentru a afla care este starea lui Terry. Fundasul a parasit spitalul la timp pentru a putea merge la stadion ca sa se bucure de victorie, alaturi de coechipierii sai.


John Terry s-a accidentat la ora locala 16.11 si a revenit la stadion la 17.58. La Spitalul Universitar din Cardiff, dupa ce si-a revenit, fundasul nu isi mai amintea nimic din ziua de duminica, in afara de ce mâncase la micul dejun. Ulterior, el a inceput sa ii recunoasca pe medicii de la Chelsea, care l-au insotit la spital. A fost supus apoi unor examene medicale si, dupa ce s-a constatat ca nu sunt probleme, a fost lasat sa se duca la stadion. Intrebat cum se simte, fotbalistul a raspuns: „Sunt OK“.


Mourinho nu-l acuza pe Diaby


Tehnicianul lui Chelsea, Jose Mourinho, a afirmat ca nu il acuza pe Abou Diaby pentru accidentarea lui Terry. „In fotbal se intâmpla lucruri dramatice, dar intotdeauna omul este mai important decât jucatorul. Când se intâmpla asa ceva, te gândesti la lucruri negative. Tot ce stiu este ca voia sa loveasca mingea cu capul, iar jucatorul echipei Arsenal a incercat sa isi apere poarta si l-a lovit accidental pe John Terry. John si-a pierdut cunostinta si nu mai respira. Am fost ingrijorati timp de câteva minute, dar arbitrul de rezerva era in contact cu centralul, astfel ca stiam ce se intâmpla. Din fericire, echipa medicala de la Arsenal se afla chiar acolo si a putut sa il ajute pe John. In curând, situatia a fost sub control“, a explicat Mourinho.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS