15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pancu este un jucator de calitate“

„Pancu este un jucator de calitate“

Turgay Dursun, purtatorul de cuvânt al echipei Bursaspor, a spus ieri ca atacantul român Daniel Pancu a demonstrat la meciul cu Sakaryaspor, in care a marcat doua goluri, ca este „o marca importanta“.


„Noi stiam ce jucator de calitate este Pancu. El este o marca importanta, un jucator care va fi foarte util echipei Bursaspor“, a spus Dursun.


Oficialul formatiei din Turcia a precizat ca fotbalistul român a ajuns târziu la nivelul dorit la Bursaspor din cauza operatiei la care a fost supus in iulie 2006, dar si-a pus amprenta asupra partidei de duminica, el fiind cel care a schimbat soarta meciului.


Daniel Pancu a inscris doua goluri in meciul câstigat de Bursaspor, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), in fata echipei Sakaryaspor, in etapa a XXII-a a campionatului Turciei. In etapa precedenta a campionatului turc, in partida cu Caykur Rizespor, scor 1-0, Pancu a fost autorul pasei in urma careia Cornel Frasineanu a inscris unicul gol al intâlnirii. In aceeasi partida, Daniel Pancu a executat un penalti, insa mingea a lovit bara transversala. Dupa meciul cu Caykur Rizespor, purtatorul de cuvânt Turgay Dursun a afirmat ca Pancu a avut o evolutie foarte buna si a raspuns in teren criticilor la adresa sa.


Potrivit presei locale, presedintele clubului Bursaspor, Levent Kizil, a declarat ca Pancu este intr-o forma din ce in ce mai buna, ceea ce duce la marirea concurentei pe posturi in echipa.


Din pacate, Pancu a primit, duminica, al patrulea cartonas galben in acest sezon, ceea ce ii atrage suspendarea pentru meciul de vineri, cu Antalyaspor. Fotbalistul român a fost avertizat de arbitru pentru ca, dupa ce a inscris primul gol, s-a catarat pe gardul ce desparte terenul de tribuna in care se afla galeria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS