17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Suntem condamnati sa câstigam“

„Suntem condamnati sa câstigam“

Starea de spirit a pitestenilor inaintea meciului cu Universitatea este foarte tensionata, declaratiile aparute in ultimul timp, plus faptul ca unele case de pariuri au decis sa blocheze meciul, nu au facut decât sa agite spiritele. Dorinel Munteanu a tinut sa precizeze inca o data ca FC Arges nu incearca sa-si adjudece punctele in spatele usilor inchise, ci doar pe terenul de joc.


„Nu ma intereseaza ce fac cei de la casele de pariuri. Oricum, este o tâmpenie ce se intâmpla. N-au nici un argument. Suspiciunile despre meciul nostru cu Universitatea ma deranjeaza, pentru ca imaginea mea si a clubului sunt lezate. Sunt numai diversiuni. Noi ne vom apara sansele numai pe teren. Cei care au lansat acest zvon au anumite interese sa o faca“, a spus tehnicianul pitestean. „Astept determinare maxima la acest joc pe care suntem condamnati sa-l câstigam. Respectam Craiova, dar nu ne temem de ei. Suntem optimisti“, a punctat Dorinel Munteanu.


Lotul lui FC Arges a efectuat ultimele doua antrenamente dinaintea confruntarii cu Universitatea pe terenul central al stadionului „Nicolae Dobrin“, „lectiile“ predate de „neamt“ efectuându-se fara public si reprezentantii mass-media.


Penescu a marit primele


Din dorinta de a-i stimula si mai mult pe alb-violeti, antrenorul lui FC Arges, Dorinel Munteanu, i-a propus actionarului principal, Cornel Penescu, un nou sistem de premiere, atât victoriile de pe teren propriu, cât si cele din deplasare urmând sa valoreze mai mult. In schimb, cei doi oficiali din Trivale au mers pe principiul „ori la bal, ori la spital“, in cazul rezultatelor de egalitate jucatorii pitesteni neincasând nici un leu.


„Dupa discutia cu domnul Cornel Penescu, decizia este ca vor fi marite primele si pentru victoriile de acasa, dar si cele din deplasare. Vreau ca echipa sa fie motivata din toate punctele, si o mica motivatie o reprezinta si prima de joc. Punctul, nici in deplasare, nici acasa, nu va fi platit! Nu va fi premiat nici cu Steaua, Dinamo sau Rapid! Pentru mine toate meciurile sunt la fel de grele, fie ca joc cu acestea sau cu Ceahlaul, tot de trei puncte am nevoie“, a spus Munteanu.


Vor sa ramâna in Liga I


Desi câstigarea Cupei României ar insemna enorm pentru FC Arges, trofeu ce ar permite si participarea in Cupa UEFA, Dorinel Munteanu nu se axeaza pe aceasta competitie, dar nici nu renunta la lupta. Antrenorul pitestenilor considera ca este mult mai important ca echipa sa sa se salveze de la retrogradare, decât sa viseze la astfel de trofee, tinând cont de situatia data, si a afirmat ca, daca ar fi sa aleaga, nu ar sta pe gânduri si ar opta pentru ramânerea in Liga I. „Luptam pe ambele fronturi. Meciul cu Rapidul, de saptamâna viitoare, este foarte important, dar deocamdata nu ma gândesc decât la partida cu Craiova“, a spus tehnicianul lui FC Arges.


Dorinel Munteanu l-a contrazis pe primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, care considera ca gazonul lui FC Arges, de sapte miliarde de lei, se prezinta in conditii bune, desi denivelarile si portiunile unde iarba este arsa se pot observa din tribuna oficiala: „Daca dânsul e expert in asa ceva, e clar…“, a replicat antrenorul lui FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS