22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu o sa tin cont ca am jucat la Bistrita“

„Nu o sa tin cont ca am jucat la Bistrita“

Chiar daca evolueaza in deplasare, Pandurii Târgu Jiu abordeaza meciul cu Gloria Bistrita de pe picior de egalitate. Numarul mare de ex-bistriteni din echipa lui Neagoe, lipsa unei presiuni din partea publicului, precum si plecarile unor fotbalisti importanti de la Bistrita in aceasta pauza competitionala alimenteaza sperantele oltenilor.


Atât gorjenii, cât si bistritenii au profitat de faptul ca s-au aflat in aceeasi perioada in Antalya, spionându-se reciproc la câteva meciuri de pregatire. Tehnicianul Eugen Neagoe a primit date despre adversari si de la jucatorii care au evoluat pâna de curând sub comanda lui Sabau.


„Am vorbit cu domnul Neagoe, i-am spus ce stiam eu despre asezarea lor, dar mai sunt câteva zile si o sa mai avem timp sa mai vorbim. Stau bine in teren, sunt disciplinati din punct de vedere tactic datorita antrenorului. Sabau a reusit sa le imprime o mentalitate buna, se axeaza pe pregatirea fizica, pe disciplina“, a spus Alexandru Pacurar. Desi are prieteni la Bistrita, Pacurar spune ca isi va face datoria fata de echipa care-l plateste in prezent, Pandurii Târgu Jiu: „Nu cred ca va fi vreo problema ca voi juca primul meci oficial chiar la Bistrita. De fapt am jucat foarte putin acolo si nu conteaza. Acum apartin de Pandurii, ei ma platesc si nu o sa tin cont ca am jucat la Gloria. Am ramas in relatii bune cu cei de acolo, am prieteni, sunt câtiva cu care am crescut la juniorii de la Universitatea Cluj. Si cu antrenorii sunt in relatii bune“.


„Sansele sunt egale“


Tehnicianul Eugen Neagoe ar putea trimite in teren din primul minut al intâlnirii cu Gloria cinci ex-bistriteni, Mândrean, Rus, Chibulcutean, Pacurar si Vasilache, lucru care ar fi in beneficiul „pandurilor“. „Cred ca e un avantaj ca aici sunt cinci jucatori care anul trecut evoluau la Gloria. Am jucat impreuna acolo, ne stim atât defectele, cât si calitatile“, a afirmat Pacurar.


Fotbalistul care sezonul trecut a ingenuncheat Pandurii Târgu Jiu la Bistrita prin cele doua goluri reusite in contul ardelenilor spera sa incline din nou balanta in favoarea sa si a echipei la care joaca. „In aceasta iarna au plecat unii jucatori de la Gloria, care au jucat meci de meci si care au dus greul echipei, asa ca se va simti lipsa lor. Aici e vorba si de mine pentru ca si eu am plecat de acolo. Avem sanse egale chiar daca jucam la ei acasa. Presiunea publicului nu o sa fie pentru ca nu prea vin oamenii la meci acolo si nu inteleg de ce. Imi doresc sa fac meciuri cât mai bune si sa inscriu cât mai multe goluri“, si-a propus Alexandru Pacurar.


„Ar fi extraordinar sa ajungem in semifinalele cupei“


Prioritatea pentru componentii echipei Pandurii Târgu Jiu ramâne salvarea de la retrogradare, insa nici Cupa României nu este un obiectiv de neglijat. „Pentru mine sunt mai importante meciurile de campionat. Cel mai important e sa ne atingem obiectivul, sa ramânem in Liga I. Si meciul de cupa este destul de important pentru ca am inteles ca Pandurii nu a mai ajuns asa sus in cupa. Daca trecem de FC National ajungem in semifinalele cupei, ceea ce ar fi extraordinar“, a sustinut Pacurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS