29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar trei noutati in echipa de baza

Doar trei noutati in echipa de baza

Gruparea gorjeana a adus la Târgu Jiu in pauza competitionala cinci jucatori, Vasilache, Pacurar, Liviu Mihai, Kutlacic si Radovanovic, fiind transferati la alte echipe, definitiv sau sub forma de imprumut noua fotbalisti, Vranjkovic (Dinamo), Ursu, Prodan, Murdarea (toti Minerul Motru), Pândaru, Luca, Cristea (destinatii necunoscute), Vajda (Forex Brasov) si Jovanovic (CSM Râmnicu Vâlcea). De asemenea, Enescu si Vidakovic nu fac parte din planurile lui Neagoe pentru retur, acestia urmând sa evolueze, probabil, pentru Minerul Motru.


Omogenitatea echipei Pandurii câstigata in turul campionatului nu va avea de suferit, Neagoe impunând la primul joc cu Gloria Bistrita doar trei jucatori noi in formula de start. Pacurar ii va lua locul lui Vranjkovic in spatele vârfurilor, Vasilache il va suplini in banda dreapta pe Adrian Popescu, suspendat, iar Liviu Mihai va face pereche in avanposturi cu Vintilescu, pentru a pune in practica sistemul preferat de joc al lui „Geana“, 4-4-2.


„Normal, omogenitatea echipei trebuie sa fie un atu. S-a vazut si in perioada de pregatire ca am avut evolutii bune, pe alocuri chiar foarte bune. Sper sa se intâmple asa si in campionat. Liviu Mihai, Vasilache si Pacurar s-au integrat destul de bine in echipa, ii asteptam sa joace si in campionat“, a afirmat Neagoe. Multe dintre contracandidatele la retrogradare ale gruparii din Târgu Jiu au facut schimbari radicale in primul unsprezece, o arma cu doua taisuri in opinia tehnicianului oltean: „Poate sa fie un avantaj, dar de mult ori poate sa fie si un dezavantaj sa schimbi multi jucatori intr-o echipa. Depinde de valoarea jucatorilor respectivi“.


„Pandurii“, la Carbunesti


Pentru a menaja suprafata de joc de pe „Municipal“, Pandurii Târgu Jiu se va antrena pâna la plecarea spre Bistrita, in vederea jocului cu Gloria din etapa a XX-a, la Târgu Carbunesti. In ultimele doua zile, jucatorii lui Neagoe au folosit terenul sintetic, insa tehnicianul doreste sa-si protejeze elevii de eventualele probleme medicale provocate de suprafata tare. Ilie Iordache a pierdut o parte din pregatirea din Antalya din cauza durerilor la talpa aparute in urma antrenamentelor de pe terenul sintetic.


Atacantii pasatori


„Se face prea mult caz vizavi de ineficienta atacantilor de la Pandurii“, crede presedintele clubului, Marin Condescu. Acesta sustine ca atacantii nu au marcat in ultimele noua jocuri amicale pentru ca au dat pase colegilor din alte compartimente. „O echipa trebuie sa marcheze goluri, nu conteaza cine. Atacantii nu au marcat pentru ca au pus pase celorlalti“, a spus Condescu.


Seful clubului gorjean afirma ca Pandurii Târgu Jiu are un lot destul de valoros pentru a face fata atât in campionat, cât si in Cupa României. „Nu conteaza ca meciul din Cupa României este la trei zile dupa cel de la Bistrita. Asta e programarea. Daca ai o echipa care are 20 de jucatori trebuie sa faca fata, daca nu, abandoneaza. Eu cred ca avem o echipa care sa faca fata la ambele obiective“, a incheiat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS