16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Credeti ca v-as spune daca ar fi blat?“

„Credeti ca v-as spune daca ar fi blat?“

Patronul pitestenilor a afirmat ca prietenia cu Adrian Mititelu si faptul ca ambele echipe evolueaza cu acelasi sponsor pe tricou nu au nici o legatura cu ce se va intâmpla sâmbata pe terenul de joc.


Contactat telefonic, patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a raspuns intrebarilor GdS, marturisind ca nu va fi blat in meciul de sâmbata, cu Universitatea, dar nici nu ne-ar spune daca ar fi asa. Penescu a afirmat ca insinuarile facute dupa meciul tur, la care s-a adaugat si „pariul“ facut de Sorin Cirtu, conform caruia „vulturii violeti“ vor câstiga lejer cu juvetii, sunt speculatii, pentru ca meciul se va juca doar pe teren, nicidecum in culise.


– Buna ziua, domnule Penescu. Se apropie partida cu Universitatea si toata lumea crede ca FC Arges va câstiga usor…


– Nu stiu ce cred unii, dar eu stiu ca va fi un meci foarte dificil, ca de altfel toate partidele pe care le va disputa FC Arges. Ocupam un loc retrogradabil, trebuie sa muncim si sa acumulam foarte multe puncte ca sa ramânem in Liga I.


– Nu de mult, Sorin Cirtu a afirmat ca pariaza unu solist pentru partida de sâmbata. Dumneavoastra ce parere aveti?


– Sorin e suparat pe mine si a spus-o din rautate, nu a uitat ce s-a petrecut in vara trecuta, când l-am dat afara. In plus, nici cu cei de la Universitatea nu se prea intelege. Probabil ca s-a gândit la prietenia mea cu Adrian Mititelu si la faptul ca sponsorizez ambele echipe. Oricum, Cirtu nu avea de ce sa faca o asemenea afirmatie, a fost o rautate gratuia din partea lui.


– Vreti sa spuneti ca se va juca foarte corect aceasta partida?


– Bineinteles ca nu va fi blat! Noi nu am facut meciuri strategice cu nimeni, nici cu Craiova si nici cu alta echipa din campionatul românesc. Daca am fi facut asa ceva, mai eram pe locul pe care suntem acum? Oricum, credeti ca v-as spune daca ar fi blat? Toata presa m-a asaltat cu intrebarea asta… Repet, FC Arges va juca doar pe teren cu Universitatea, prietenia mea cu Adrian si ceilalti factori nu vor influenta cu nimic partida de sâmbata. Nu accept compromisuri!


– Fane Stoica a afirmat ca, daca va „mirosi“ ceva necurat la acest meci, va pleca de la Universitatea…


– Mi se pare corect, pentru ca este munca lui in joc si nu accepta sa-si bata cineva joc. Acelasi lucru l-a spus si Dorinel Munteanu, pe care toata lumea il cunoaste de om corect. Este o speculatie care va fi demontata la fata locului.


– Un mesaj pentru suporterii Stiintei?


– Sa stea linistiti, ca va fi un meci disputat si, sper eu, foarte frumos, pe care il va câstiga echipa mai buna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS