11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Simulare finala

Elevii lui Fane Stoica pun punct astazi examenelor din perioada precompetitionala, rezultatul final din meciul cu banatenii reflectând nivelul la care se afla juvetii inaintea confruntarilor adevarate care urmeaza.


Perioada de pregatire din aceasta iarna se apropie de sfârsit, iar Fane Stoica s-a declarat multumit de modul cum au raspuns juvetii la cerintele sale, fiind convins totodata ca Stiinta, cu noii jucatori achizitionati, va avea o cu totul alta „fata“ in retur. „Mourinho“ a reusit sa puna la punct echipa atât fizic, cât si tehnico-tactic, dar a recunoscut ca nu a izbutit sa atinga perfectiunea, fapt care a reiesit si din ultimele evolutii ale alb-albastrilor, care nu au fost convingatoare. Alb-albastrii vor avea insa sansa sa demonstreze ca pot câstiga marile „razboaie“ din retur chiar astazi, când vor intâlni, intr-un ultim test, pe Poli Timisoara, partida urmând sa aiba loc de la ora 19.00, pe „Ion Oblemenco“.


Poli vrea victoria


Galonata echipa din Banat, care in meciul tur a reusit sa plece din Banie cu toate cele trei puncte, gratie unui gol reusit de Gigel Bucur, controversat de altfel, nu a avut parte pâna acum de niste adversari redutabili in perioada de pregatire si vine in Banie cu gândul de a câstiga. Intentia alb-violetilor a fost redata chiar de patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu: „Cel mai tare amical din iarna aceasta este cel cu Universitatea Craiova. Impotriva oltenilor ne putem testa forta inaintea startului sezonului, mai ales ca noi avem un inceput dificil, urmând sa jucam cu Rapid si Dinamo“. Partida este privita cu ochi buni de timisoreni, pentru ca elevii lui Alin Artimon se vor obisnui cu aceasta ocazie cu arena care va gazdui partida cu Rapid Bucuresti, din etapa cu numarul 20.


Oltenii vad meciul ca pe o partida oficiala


Daca pentru Poli Timisoara aceasta intâlnire este importanta doar din punct de vedere al pregatirii, pentru Universitatea inseamna mult mai mult. Elevii lui Fane Stoica incearca in primul rând sa demonstreze publicului craiovean ca nivelul echipei este cu mult mai ridicat decât in tur, iar rezultatele obtinute in amicalele din aceasta iarna nu sunt intâmplatoare. Alt fapt care ii obliga pe juveti sa câstige acest duel cu Poli Timisoara este redat de faptul ca este ultimul meci din acest sezon disputat pe stadionul „Ion Oblemenco“, pentru ca „templul“ urmeaza sa intre in renovare, lucrarile fiind gata abia la toamna.


Rezultatele Stiintei in amicale


„U“ Craiova – Minerul Lupeni 1-0 (Velcovici ’82);


„U“ Craiova – CFR Timisoara 2-0 (Wobay ’34, Njock ’52);


„U“ Craiova – FC Caracal 1-1 (Velcovici ’13);


„U“ Craiova – Tavria Simferopol 1-4 (Njock ’50);


„U“ Craiova – Alki Larnaca 2-0 (Dina ’80, ’90);


„U“ Craiova – Daejeon Citizen 3-0 (Njock ‘3, ’27, Wobay ’42);


„U“ Craiova – Krilia Sovetov Samara 0-1;


„U“ Craiova – Rilski Sportist 2-0 (Baird ’25, Njock ’43);


„U“ Craiova – CSM Vâlcea 2-1 (Njock ’68, D. Stoica ’73 – p.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS