16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra vrea sa revina la Timisoara

Contra vrea sa revina la Timisoara

Desi Marian Iancu afirma in urma cu ceva timp ca nu mai este interesat sa achizitioneze nici un jucator, in realitate, oficialii lui Poli Timisoara au tratat in secret cu internationalul Cosmin Contra. Revenirea lui „Gurita“ la gruparea alb-violeta a fost confirmata si de unul dintre apropiatii jucatorului, care a marturisit ca totul depinde de antrenorul lui Getafe, Bernd Schuster, daca il titularizeaza sau nu, cunoscut fiind faptul ca germanul nu-l are la inima pe fundasul român. „Cosmin vrea sa se intoarca daca nu mai joaca titular in Spania. Nu vrea sa piarda contactul cu echipa nationala, in ciuda problemelor pe care le-a avut, e decis sa continue. Poli ar reprezenta sansa lui de a juca titular meci de meci“, a marturisit un apropiat al jucatorului.


Cosmin Contra intentioneaza sa poarte mâine, dupa partida de la Bilbao, o ultima discutie cu Schuster, rezultatul intrevederii urmând sa-l comunice imediat lui Emil Rosianu, vicepresedintele lui Poli.


Alt jucator aflat in atentia celor de la Poli Timisoara este Marian Tanasa, dar jucatorul care s-a pregatit toata iarna cu gruparea de pe Bega nu este dorit de antrenorul Alin Artimon. Atacantul bacauan nu si-a pierdut insa speranta ca va fi legitimat la gruparea de pe Bega, afirmând ca se va pregati din ce in ce mai bine si ii va schimba opinia antrenorului Artimon.


Antrenamentul de ieri al celor de la Poli Timisoara nu a fost condus de Alin Artimon, care a contractat o gripa puternica si nu s-a putut ridica din pat, ci de „secundul“ Velcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS