10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii de la peluza, pusi la zid

Suporterii de la peluza, pusi la zid

Patronul Stiintei a sarit la gâtul ultrasilor contestatari din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, laudându-se totodata cu un proiect de modernizare a tribunei oficiale si a terenurilor auxiliare din incinta bazei sportive.


Dornici de performanta, fanii olteni au atacat in câteva rânduri conducerea Stiintei pentru politica dusa, reflectata prin pozitia ocupata de echipa in clasament, fapt care l-a pus intr-o lumina destul de proasta pe finantatorul Stiintei. In cadrul unei emisiuni sportive, difuzata luni seara pe unul dintre posturile locale de televiziune, Adrian Mititelu a contrazis suporterii contestatari, insinuând ca aportul lor la performantele noii echipe a fost aproape nul. Patronul juvetilor a cerut rabdare publicului craiovean, promitându-i, inca o data, ca se va putea vorbi de performanta in viitorul apropiat. „Ma injura ca vin cu bani de acasa, pentru a face din Universitatea o echipa mare. Nimeni nu putea face mai mult decât mine intr-un an si jumatate la Craiova. Am preluat o echipa de la zero, am platit toate datoriile, am facut transferuri si vom avea si performanta, dar trebuie rabdare. Cu ce au ajutat suporterii care ma injura aceasta echipa? Cu 0,1 la suta, ca doar 48 de abonamente s-au vândut la Peluza Sud, ca de acolo ma fac ei praf“, a spus Mititelu, uitând ca in incinta stadionului „Ion Oblemenco“ se poate intra si pe baza de bilet. Altfel, actualul finantator afirma, nu demult, pe un post de radio local, ca nu are nevoie de suporteri si ca isi va face o galerie proprie.


Mititelu aprinde nocturna mica


Primind stadionul „Ion Oblemenco“ pâna in 2010, Adrian Mititelu s-a angajat sa aduca imbunatatiri complexului sportiv. Patronul Stiintei a promis publicului ca vorbele se vor transforma in curând in fapte, la sfârsitul lunii in curs urmând sa demareze lucrari importante la tribuna oficiala, iar de la 1 septembrie la terenurile din spatele acesteia.


„Am un proiect de modernizare a tribunei oficiale, iar toata aceasta afacere ma va costa in jur de cinci sute de mii de euro. Acesti bani ii voi da din propriul meu buzunar, nu ma ajuta cu nimic primaria. Ei mi-au dat doar o ruina, care manânca bani. Unde sunt acele terenuri de zgura si bitum, in paragina, la 1 septembrie vom avea o baza ultramoderna, unde se vor antrena si juniorii Craiovei. Veti vedea 16 mii de metri patrati de terenuri de fotbal, un stadion cu nocturna si doua mii de locuri, iar lucrarile vor fi efectuate de firma lui Marian Oprisan“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS