31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Neavând oferte, poate renunt la fotbal!“

„Neavând oferte, poate renunt la fotbal!“

„Hagilutu“ este jucator liber de contract si deocamdata nici o echipa nu i-a facut o oferta serioasa, motiv pentru care se gândeste sa puna ghetele in cui.


Ultima oara la Kairat Alma Ata, lui Lutu nu i s-a mai prelungit contractul si pentru 2007 cu formatia din Kazahstan, iar recent a fost in China, fara a incheia vreo intelegere. Ieri s-a aflat in Craiova.


– Incotro, Ionut?


– Sunt in Craiova, dar pentru probleme extrafotbalistice, sustin niste examene. Incotro? Acum sunt iarasi student, asa ca pot sa va spun la ce examen am fost ieri (miercuri – n.r.), astazi (ieri – n.r.) si incotro voi merge mâine. M-am reinscris la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Craiova, pentru continuarea studiilor. Este adevarat ca am fost admis la facultatea din Banie in urma cu multi ani, dar din cauza plecarilor mele din Craiova si din România, am fost obligat sa intrerup studiile. Sunt in anul III.


– Vrei sa urmezi si cariera de antrenor?


– Ei, vedem noi ce se mai intâmpla. Deocamdata, sa termin Facultatea de Educatie Fizica si Sport si apoi ma gândesc.


– Este adevarat ca vrei sa renunti la fotbal? Ai doar 31 de ani…


– Pai, daca n-am oferte serioase, ce sa fac? Astept oferte pâna la inceperea sezonului, adica inca vreo saptamâna – doua si, daca nimeni nu ma vrea, renunt! Asta e… Probabil ca asa a fost sa fie.


– Chiar asa, nici o oferta?


– Ei, am avut câteva oferte, toate s-au dovedit insa a fi neserioase. Am fost plecat si in China, cu Corneliu Papura, care a jucat pe acolo, dar totul a cazut. Am avut ghinionul sa dau peste oameni neseriosi. Am avut o oferta si din Cipru… Nu disper, dar daca nu apare ceva serios pâna pe 24 februarie, renunt. Cel putin asa gândesc acum. Poate ca datele problemei s-or schimba, mai astept, dar accept numai ceva serios.


– Din România?


– Cum ziceam, daca aveam ceva serios, nu eram in situatia de acum. Raspunsul se subintelege.


– Universitatea Craiova?


– Pai, oltenii mei dragi au lot, nu se pune aceasta problema. Astept sa reinceapa campionatul, le urez bafta. Au nevoie, ca in fotbal, ca si in viata, ai nevoie si de noroc. Universitatea are un inceput destul de dificil, mai ales ca barosanii de la FRF s-au pus cu suspendarile tocmai pe Craiova. Intotdeauna Universitatea nu a fost prea iubita in Capitala. Nici inainte de revolutie, nici dupa. Tocamai asta ar trebui sa-i mobilizeze si mai mult pe baieti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS