17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe: „Sa nu supralicitam victoria“

Neagoe: „Sa nu supralicitam victoria“

Tehnicianul Eugen Neagoe a remarcat daruirea elevilor sai si disciplina tactica din jocul cu Fehervar: „Conteaza in primul rând cum inteleg baietii sa se daruiasca.


Trebuie sa incercam anumite lucruri de care ne vom lovi in campionat. Spre bucuria noastra, au respectat ceea ce le-am cerut, s-au angajat la efort si eu zic ca a fost o partida buna, cel putin din acest punct de vedere, ca angajament si cum s-au implicat. Nu trebuie acum sa supralicitam victoria, a fost intr-adevar un teren greu, dar asta este situatia, s-ar putea sa ne intâlnim si in campionat cu asemenea terenuri si trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Toti baietii au facut un joc bun si merita felicitati pentru ca au muncit si s-au angajat la efort pe un teren foarte greu si acesta a fost cel mai bun lucru la meciul de ieri (luni – n.r.)“.


„Geana“ a evidentiat faptul ca echipa sa a primit putine goluri in stagiul din Antalya. „Are mai putina importanta in ce minut reusesti sa dai gol. Trebuie sa dai gol, dar foarte important este sa nu primesti si, in partidele pe care le-am disputat pâna acum aici, dupa cinci meciuri, am primit doar in doua jocuri goluri, cu Sturm Gratz si Metalurg Donetk, deci este un lucru bun ca primim putine goluri“, a spus Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS