14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport „Am avut noroc“

„Am avut noroc“

– Adnan, cum a fost sa dai gol din degajare, te asteptai sa inscrii?


– Nu ma asteptam sa dau gol. E un teren destul de mare, de 105 metri, dar a fost o intâmplare. Am avut noroc si am lovit mingea bine. Ce altii nu reusesc la un meci in campionat, sa marcheze din poarta, eu am reusit la un meci amical.


– Cât de important este acest gol pentru tine, e primul gol din cariera?


– Chiar daca e amical, e important si frumos pentru ca e primul meu gol din cariera. Nu mi s-a mai intâmplat niciodata sa inscriu, nici când eram la juniori. Dar nu ma gândesc sa bat penaltiuri, eu incerc sa dau asa, din poarta.


– De ce ai fugit dupa gol la banca de rezerve?


– Am fugit la banca tehnica sa-i salut pe Vali David, antrenorul cu portarii, si pe „Geana“, care mi-au spus la pauza sa dau mingi lungi pe portar. Batea vântul rau si mai fugea si mingea pentru ca era terenul ud, au spus sa fac degajare cât pot de tare. Si de aceea am alergat pâna la banca, sa le multumesc.


– Golul marcat de Balaet in campionat a fost o provocare pentru tine, te vei lua la intrecere acum cu el, cine va inscrie mai multe goluri?


– Nu e nici o intrecere cu Balaet, chiar daca el a marcat in campionat. E si el un portar bun, dar atunci in meciul in care a dat gol am aflat ca nu a vrut nimeni sa bata penalti si de aceea si-a asumat el raspunderea. Sunt altii care se lauda cu golurile inscrise. Dar nu e cazul sa ma laud cu asta pentru ca au mai fost portari care au mai dat gol din poarta si nu s-au laudat cu asta. Poate si eu, Doamne fereste, o sa iau gol din poarta, si asta este.


– Ai vorbit mult la telefon dupa meci. Pe cine ai sunat?


– Prima data mi-am sunat sotia, m-a felicitat si era bucuroasa ca am marcat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS