17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCiuca n-a mai avut rabdare

Ciuca n-a mai avut rabdare

Desi medicul echipei, Claudiu Stamatescu, nu i-a dat acceptul sa evolueze in amicalul cu Alki Larnaca, Madalin Ciuca nu l-a ascultat, pentru ca a dorit sa-si ajute cu orice pret coechipierii.


De la ultimul meci din Divizia B, ghinioanele s-au tinut lant de Madalin Ciuca. Abia refacut dupa ruptura ligamentelor incrucisate, suferita in partida cu Dinamo II, capitanul a inceput sa intre in normalitate in privinta pregatirii fizice, insa lucrurile au decurs bine pâna la un punct, când a devenit „posesorul“ unei entorse. Clipa de neatentie din stagiul montan de pregatire sustinut la Herculane l-a scos din circuit din nou, de aproape doua saptamâni fundasul craiovean fiind nevoit sa se pregateasca separat, sub atentia staff-ului medical al Stiintei.


Satul sa faca tusa, Madalin Ciuca si-a exprimat intentia de a evolua in partida amicala cu Alki Larnaca cu o zi inainte de confruntare, desi a recunoscut ca nu este refacut. „Inca mai am dureri, dar nu mai pot sa stau. M-am saturat, vreau sa joc. Spre ca in partida de mâine (miercuri – n.r.) sa pot evolua, fiindca este foarte important pentru mine sa revin in formatie“, afirma capitanul de drept al Stiintei, inainte de partida câstigata cu 2-0 in fata liderului la zi al esalonului secund din Cipru.


A riscat pentru Stiinta


Cunoscând intentiile lui Madalin Ciuca, medicul echipei, Claudiu Stamatescu, a replicat ferm: „Nu il las sa joace. Asa a facut de fiecare data si a recidivat. Este a patra entorsa pe care o are la glezna dreapta, nu vreau sa i se intâmple ceva mai rau. Chiar daca ma roaga, eu nu ii voi da voie pâna când nu va fi refacut total, nu ma iau dupa ce spune el“, a afirmat Stamatescu la inceputul saptamânii.


Cu toate acestea, capitanul de drept al Stiintei a reusit sa-l „fenteze“ pe Claudiu Stamatescu si sa evolueze impotriva celor de la Alki Larnaca timp de 65 de minute, fiind autorul unei actiuni foarte frumoase in repriza secunda. Ciuca a fost, practic, jucatorul care a dat „tonul“ in ofensiva, in minutul 55, liderul Stiintei fiind autorul unei actiuni individuale foarte frumoase, finalizata cu un sut de la distanta, aparat insa de goal-keeper-ul cipriot.


Madalin Ciuca a demonstrat prin fapte de ce este capitanul alb-albastrilor, gestul sau de a risca totul pentru a-si ajuta echipa nu poate fi decât de apreciat, si orice jucator trebuie sa stie ca trebuie sa se sacrifice daca este nevoie pentru a apara culorile unui club de legenda: Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS