16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFara olteni la nationala mica

Fara olteni la nationala mica

Antrenorul echipei nationale de tineret a României, Emil Sandoi, a anuntat ieri-dimineata lotul de 18 jucatori cu care va aborda partida amicala cu Republica Moldova, programata pe 6 februarie, de la ora 19.00, la Tiraspol. Iata jucatorii care trebuie sa se prezinte pe 4 februarie, la ora 10.30, la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia: Costel Pantelimon (Poli Timisoara), Ciprian Tatarusanu (Juventus Bucuresti) – portari; Adrian Scarlatache (Jiul Petrosani), Nichita Patriche (Sportul Studentesc), Emil Ducu (FC National), Stefan Mardare (FC Vaslui), Vasile Pacuraru (Farul Constanta), Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita) – fundasi; Paul Tincu (Poli Iasi), Adrian Ropotan (Dinamo), Cristian Tanase (FC Arges), Valentin Simion (UTA), Eric Bicfalvi (Jiul Petrosani) – mijlocasi; Hristu Chiacu (Wisla Cracovia), Razvan Neagu (FC Vaslui), Claudiu Keseru (FC Nantes), Clement Palimaru (Poli Iasi) si Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) – atacanti.


Geolgau a pierdut timpul


In ciuda faptului ca se spune despre Universitatea ca detine jucatori tineri si foarte valorosi, Emil Sandoi nu a apelat la serviciile nici unui jucator al lui Fane Stoica, contrar declaratiilor optimiste facute, nu de mult, de conducerea alb-albastra. In incercarea de a afla starea de spirit a conducatorilor olteni, cu privire la faptul ca juvetii nu sunt in grafic, l-am contactat pe Ion Geolgau. Presedintele Stiintei a raspuns la telefon, dar, spre surprinderea noastra, a tratat acest subiect cu aroganta: „Nu am timp“, insinuând ca are ceva mult mai important de facut decât sa dea explicatii presei si implicit suporterilor. Probabil ca Domnia sa era pe cale sa incheie vreun contract important de sponsorizare, care sa mareasca bugetul Universitatii, sau poate pregatea vreun transfer-bomba.


Sandoi: „Nu prea mai sunt jucatori interesanti“


Spre deosebire de presedintele Ion Geolgau, selectionerul Emil Sandoi a explicat de ce nu se regasesc fotbalistii Universitatii pe lista sa. „Am fost aproape la toate jocurile Universitatii si cunosc foarte bine lotul lui Fane Stoica. In afara de Girla nu prea mai sunt jucatori interesanti pentru nationala de tineret. Cu Girla am vorbit dupa amicalul cu FC Caracal si i-am explicat ca nu voi conta pe el pentru meciul cu Moldova, pentru ca vreau sa testez câtiva jucatori, cum ar fi Palimaru, Neagu sau Bicfalvi. Daca l-as fi convocat, ar fi pierdut o buna parte din pregatirea lui Fane Stoica si nu ar fi fost deloc bine. Asa, il mai am in vedere pe Piko, dar el trebuie sa munceasca mult, sa prinda un post de titular la Universitatea, sau sa joace macar o repriza, apoi vom vedea“, a spus selectionerul nationalei de tineret, care inca spera ca Universitatea sa se inteleaga cu Andrei Ionescu, jucator de care ar avea nevoie la lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS