15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea, invinsa clar in primul amical

Universitatea, invinsa clar in primul amical

Universitatea Craiova a pierdut cu 4-1 disputa cu formatia Tavria Simferopol (Ucraina), intr-un meci in care adversarii au folosit rezervele.


Ocupanta a locului sapte in campionatul Ucrainei, Tavria s-a dovedit, asa cum se astepta antrenorul Stefan Stoica, o nuca tare pentru „copiii Craiovei“. Meciul a debutat furtunos si in minutul doi ucrainenii au deschis scorul. Oltenii puteau restabili egalitatea in minutul opt, dar Bornescu a ratat oportunitatea marcarii unui gol, care avea sa vina tot in poarta sa, in minutul 32. La reluare, alb-albastrii au reusit sa inscrie prin camerunezul Njock (‘51), dar sperantele oltenilor ca vor putea obtine macar un rezultat onorabil s-au risipit spre finalul meciului, când Tavria a mai inscris de doua ori, in minutele 72 si 80. Universitatea a mai avut in repriza secunda câteva zvâcniri, Wobay fiind in prim-plan, dar actiunile acestuia nu s-au concretizat pe tabela de marcaj. La final, delegatia Craiovei a ales sa prelungeasca starea de silenzio stampa in care se afla inca de la aterizarea in Cipru, supararea citindu-se pe fetele intregii delegatii oltene, in frunte cu antrenorul Stefan Stoica. Tehnicianul oltean nu a putut sa treaca peste un amanunt deloc neglijabil, acela ca Tavria Simferopol jucase cu echipa a doua. U Craiova a evoluat in formula: Bornescu – Dananae, D. Stoica, Mitchell, Rose – L. Pirvu, Saceanu, Dina,Velcovici – Wobay, Njock. In repriza a doua au intrat Gargalie, Curteanu, Girla, Barboianu. Urmatorul meci pe care Universitatea Craiova il va disputa in cadrul stagiului de pregatire din Cipru va avea loc, mâine, in compania formatiei locale, Alki Larnaca.


Rose, amendat pentru tinuta indecenta


Antrenorul Stefan Stoica a declarat inaintea plecarii spre Cipru ca vrea disciplina la echipa si s-a tinut de promisiune, ieri facând prima „victima“. Acesta l-a amendat cu 100 de dolari pe australianul Joshua Rose pentru ca acesta a venit la micul dejun purtând sort in loc de pantaloni de trening. Desi este prima amenda pe care Stoica o administreaza unui jucator de când echipa se afla in turneu in Cipru, „Mourinho“ i-a avertizat si pe ceilalti juveti ca pot primi amenzi daca nu se conformeaza regulilor impuse de el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS