15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa mai joc in România“

„Vreau sa mai joc in România“

– Ce mai faci, nu te vad in lotul nici unei echipe?…


– Ma antrenez de unul singur, in Craiova. Trec zilnic pe la stadion. Ma mentin, ca sa zic asa. Este adevarat, deocamdata n-am echipa.


– Ai divortat de FC Arges sau ai fost pus pe liber de Dorinel Munteanu?


– Am avut contract cu FC Arges pentru un an, cu optiune de prelungire in aceasta iarna. Acum, de comun acord, am decis sa nu mai continuu, totul a decurs in conditii amiabile. Am vorbit aceasta problema cu domnul Penescu si drumurile noastre s-au despartit, cum spuneam, in relatii amicale.


– Trebuie sa recunosti, n-ai avut un tur reusit la FC Arges!


– Observatie corecta. Am ajuns la FC Arges cu doar o saptamâna inainte de inceperea campionatului, era Giannini antrenor, el m-a dorit la echipa. Am inceput slab sezonul, iar eu n-am marcat decât un gol, intr-un meci din Cupa României, apoi am avut doar câteva aparitii in formatie doar spre final de meci. N-am jucat mult, motiv pentru care am decis sa renunt, mai ales ca noul antrenor, Dorinel Munteanu, a venit cu alte idei, alte planuri, alti jucatori. Nu sunt suparat, asa e in fotbal.


– Te-ai gândit cumva sa renunti?


– Am o vârsta la care inca pot juca, nu m-am gândit sa renunt. Am o vechime in fotbal de aproape 20 de ani si mi-e greu sa ma las! In acelasi timp, m-am inscris la Scoala Federala de Antrenori, vreau ca in viitor sa imbratisez aceasta cariera. Cel putin asa gândesc acum.


„As fi putut fi coleg cu Tibi Lung“


– In aceasta iarna n-ai avut nici o oferta de a juca?


– Ba da, din Cipru, dar nu i-am dat curs. M-a cautat Ana Maria Prodan si mi-a propus sa merg la Agia Napa, echipa unde este acum Tibi Lung. Sincer vorbind, as prefera sa joc in România. Si astept oferte!


– Altfel, cum caracterizezi evolutia oltenilor in aceste 19 etape?


– A fost un inceput slab cu Ovidiu Stinga antrenor, apoi Universitatea s-a schimbat in bine prin venirea lui Fane Stoica la cârma tehnica a echipei. Ce sa zic? E greu sa comentezi fara sa cunosti… Sunt convins ca se poate si mai bine, sunt jucatori tineri, talentati, iar in aceasta iarna s-au facut si doua achizitii bune…


– Apropo de aceste achizitii, in atacul alb-albastilor sunt acum doua pete de culoare, Wobey si Njock. N-ar fi loc si de a treia pata de culoare, Gane? Glumesc, sper ca gusti gluma!


– Ha… Ha… Am inteles gluma si aluzia, dar nu se pune problema asta. N-am vorbit cu nimeni, iar lotul Universitatii este definitivat, oltenii au lot bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS