9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPutin fotbal, multi nervi

Putin fotbal, multi nervi

Amical


FC Caracal 1 – Universitatea 1


• Stadion „Parc“, spectatori: 2.000.


• Au marcat: S. Popescu ’11 / Velcovici ’14.


FC Caracal: Coca – Pasare, Savulescu, Militaru, Nauiu, Filip – Schintee, Negrut, Bertea – S. Popescu, Boroiban. Antrenor: Emil Vladut. Au mai jucat: Al. Iordan, Zaharia, Raducu, Gheba, Serban, D. Mihai.


Universitatea: Bornescu – Dananae, Tambouras, Mitchell, Rose – Girla, Saceanu, D. Stoica, Velcovici – Njock, Wobay. Antrenor: Stefan Stoica. Au mai jucat: Banica, Gargalie, Curteanu, Barboianu, Dina, Argintaru, Al. Costea, Ignat.


• Cartonase galbene: Filip, Bertea / Saceanu, Dananae, Velcovici.


• Cartonase rosii: Boroiban (’60), Nauiu (’60) / Dananae (’60), Saceanu (’60), Ignat (’73).


• Au arbitrat: S. Coltescu – Fl. Buzarnescu, D. Mitruti.


Publicul prezent pe stadionul „Parc“ nu a avut prea multe de vazut in amicalul de ieri, fotbalistii jucând la trecerea timpului.


Desi se anunta un meci extrem de spectaculos, cu multe goluri, Universitatea si FC Caracal s-au complacut in mediocritate, evolutiile celor doua combatante fiind sterse. Singurele momente de animatie s-au consumat in primul sfert de ora, când Sergiu Popescu si Gabriel Velcovici au produs modificarile pe tabela de marcaj, si spre final de joc, când s-au impartit pumni si palme.


Juvetii au inceput bine partida, au dominat teritorial si au combinat foarte mult la mijlocul terenului, insa, exact când le era lumea mai draga, Bornescu avea sa gafeze impardonabil si sa incaseze un gol de la jumatatea terenului, fiind prins iesit dintre buturi (’11). Reusita lui Sergiu Popescu i-a ambitionat pe elevii lui „Mourinho“, care s-au napustit in atac. Golul egalizator a venit mai repede decât se asteptau cele doua mii de spectatori, Velcovici fiind cel care a profitat de iesirea imprudenta a portarului Coca, lobul sau fiind de efect (’14).


Cele doua goluri au inviorat putin atmosfera, incursiunile lui Wobay, de departe cel mai bun jucator de pe teren, si Saceanu gasindu-l pe Njock (’30) in careu, dar acesta nu a izbutit sa marcheze cu capul. Nici Mitchell (’31) nu a reusit sa reia macar pe poarta, din sapte-opt metri, singur cu Coca. Fotbalistii caracaleni nu au fost mai prejos si, cu largul concurs al lui Bornescu (’20), care a pasat exact la picioarele lui Boroiban, ar fi putut prelua conducerea, insa fostul component al Armatei Craiova a gresit cu putin tinta. Gazdele si-au dorit mult victoria, dar Pasare (’29) si Zaharia (’34) au fost neinspirati in faza de finalizare.


Rezervele au fost timide


Daca prima parte a meciului a mai avut ceva faze de poarta sau executii de finete, in repriza a doua jucatorii celor doua grupari au fost extrem de nervosi, in minutul 59 impartindu-se ceva pumni si picioare, incidentul fiind soldat cu doua eliminari de fiecare parte. In rest, s-a jucat la trecerea timpului. FC Caracal ar fi putut prelua conducerea in minutul 49, când Mitchell a ezitat sa degajeze, Boroiban i-a suflat mingea si a pasat la Schintee, dar sutul acestuia nu si-a gasit tinta. Universitatea a raspuns prin Njock (’63), care a reluat bine cu capul, dar prea slab sa-l invinga pe noul intrat Iordan, si Dorel Stoica (’68). Finalul de meci i-a prins pe juveti in inferioritate numerica, dupa ce Ignat l-a obstructionat „ferm“ pe Sergiu Popescu (’73), si, masati in propria jumatate, singurele raspunsuri au venit pe contraatac. Alexandru Costea a fost la un pas sa schimbe soarta partidei, dar sutul sau din marginea careului de 16 metri a intâlnit bara (’78), pentru ca Argintaru sa-l urmeze in ultimul minut de joc, centrarea sa din corner stergând transversala lui Iordan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS