9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Parca nu au vrut sa câstige“

„Parca nu au vrut sa câstige“

Antrenorul Stefan Stoica nu a avut prea multe cuvinte de lauda la adresa jucatorilor sai, putând trece lejer meciul cu FC Caracal la capitolul partide nereusite.


„A fost un meci slab. Nu am jucat mai nimic, insa ma asteptam sa nu avem acelasi randament ca in partidele precedente. Dincolo de acest aspect trebuie insa sa recunosc faptul ca nu ma asteptam sa jucam asa de slab. Mi-a placut Wobay si Njock, care s-au zbatut mult si au pus in pericol poarta adversa. Restul jucatorilor parca nici nu au vrut sa câstige. In fotbal mai sunt si astfel de momente, dar ele trebuie evitate pe cât posibil. Urmeaza o perioada de pregatire importanta in Cipru unde sper sa punem la punct toate detaliile jocului pentru ca nu ne permitem sa ne prezentam la meciurile oficiale asa cum ne-am prezentat la meciul cu FC Caracal“, a declarat „Mourinho“.


Numere românesti pentru extracomunitari


Adrian Mititelu, a recunoscut si el ca echipa nu a jucat la nivelul asteptarilor, dar a vorbi mai mult despre problema extracomunitarilor, una stringenta pentru Universitatea Craiova, care ieri a inceput meciul cu patru jucatori din afara UE, este vorba de Rose, Mitchel, Njock si Wobay. Mititelu este convins ca FRF va schimba regulamentul, conform caruia nu pot fi mai mult de trei jucatori extracomunitari pe teren in acelasi timp. „Corect ar fi sa se schimbe regulamentul, pentru ca nu este normal sa dai o lege care sa actioneze retroactiv. Mi se pare normal ca jucatorii pe care Universitatea i-a inmatriculat inaintea hotarârii FRF sa joace cu numere de România. In momentul in care se va rediscuta aceasta problema sunt convins ca federatia va lua decizia corecta“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS