22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStefan Stoica: „Am jucat binisor, nu foarte bine“

Stefan Stoica: „Am jucat binisor, nu foarte bine“

Antrenorul Stiintei a afirmat ca baietii sai s-au descurcat bine in aceste doua partide amicale, dar este de parere ca se poate si mai mult.


La finalul partidei de ieri, cu CFR Timisoara, tehnicianul Universitatii, Fane Stoica (foto), a vorbit deschis despre realizarile juvetilor pe terenul de joc, dar si despre nemultumirile sale. „Mourinho“ a afirmat ca, pe fondul oboselii, tinerii jucatori care au impresionat in testul cu Minerul Lupeni nu au reusit sa repete prestatiile bune, aruncând totodata vina pe faptul ca se gândeau la cei de acasa. „A fost un meci de pregatire ceva mai bun decât primul amical, cu Minerul Lupeni. Le-am câstigat pe amândoua, dar am jucat binisor, nu foarte bine, cum imi doresc eu. Sunt multumit mai mult de prima repriza decât de cea secunda, in care baietii nu s-au concentrat indeajuns. Universitatea trebuie sa fie o echipa care lupta 90 de minute si asta trebuie sa inteleaga fiecare jucator“, a spus Fane Stoica. „S-a intâmplat ceva astazi (ieri – n.r.) cu cei tineri, probabil ca s-au gândit mai mult la plecare, la cei de acasa, aceasta fiind ultima zi la Herculane. Nici o problema, sunt in stare sa-i fac sa depaseasca aceasta perioada“, a completat tehnicianul Stiintei.


Incântat de randamentul noutatilor din lot


„Mourinho“ a apreciat capacitatea de adaptare a celor doi jucatori transferati in aceasta iarna, fiind convins ca Julius Wobay si Jeremie Njock vor deveni indispensabili Universitatii. Fane Stoica a afirmat ca era convins de faptul ca atacantii africani isi vor justifica banii, pentru ca altfel nu insista pentru aducerea lor. „Au intrat mult mai rapid in jocul echipei decât ma asteptam si sunt foarte multumit de ei. Wobay a demonstrat ca este un jucator bun, tehnic, de-asta l-am si adus. Am fost convins vom avea numai de câstigat prin aducerea lui la Universitatea. Are momente când face si spectacol, iar oltenilor le place la nebunie acest lucru. Despre Njock ce pot sa spun, si-a demonstrat inca o data valoarea. Este unul dintre jucatorii pe care ma voi baza foarte mult. Wobay si Njock au aratat ca nu i-am adus degeaba. S-a vehiculat ca Wobay ar avea probleme cu inima, insa el este perfect sanatos. Daca avea probleme, nu mai juca fotbal pâna acum“, a spus Fane Stoica.


Wobay si Njock sunt modesti


Cu toate ca a primit aprecierile tuturor celor prezenti la joc, Julius Wobay, autorul unui gol foarte frumos in partida de ieri, a afirmat ca nu este interesat sa faca spectacol, ci sa aiba un randament foarte bun la fiecare meci. Altfel, leonezul, care s-a declarat incântat de fetele din Craiova si de modul cum a fost primit de fanii Universitatii, a glumit pe tema zvonului cum ca ar fi bolnav de inima. „Joc si fara inima, ati vazut? Nu este nimic adevarat. Daca as fi avut ceva, nu mai eram acum aici. Sunt bucuros ca am marcat, dar acesta este rolul meu. Nu ma intereseaza sa fac spectacol, important este ca prestatia mea sa fie buna si sa contribui la cât mai multe victorii. Este minunat la Craiova, o echipa foarte iubita, iar fetele sunt foarte frumoase“, a spus Wobay.


Jeremie Njock s-a declarat multumit de prestatia sa si a colegilor, promitând ca in perioada de pregatire ramasa la dispozitie relatiile de joc vor fi imbunatatite si ca in viitorul apropiat Universitatea va deveni o echipa extrem de solida. „A fost un meci bun. Sunt putin obosit, dar este normal dupa asemenea antrenamente de care am avut parte. Mai avem patru saptamâni sa ne pregatim, iar in meciurile amicale pe care le vom avea vom reusi sa punem totul la punct. Vom fi o echipa redutabila“, a spus Njock.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS