22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPregatire cu zâmbetul pe buze

Pregatire cu zâmbetul pe buze

Juvetii si-au reglat tirul pentru meciul cu CFR Timisoara, care va avea loc astazi, de la ora 11.00.


Pentru ca alb-albastrii au acuzat o oarecare stare de oboseala pe finalul stagiului de la Herculane, antrenorul Fane Stoica a scazut intensitatea antrenamentelor. Intre amicalul cu Minerul Lupeni de duminica si cel programat astazi cu CFR Timisoara, juvetii au sustinut o singura sedinta de pregatire, ieri-dimineata, care a avut mai mult caracter tehnico-tactic.


Timp de aproape 90 de minute, oltenii au lucrat cu mingea pentru imbunatatirea relatiilor de joc. Stoica a pus accentul pe centrarile in fata portii si pe finalizare, si-a certat elevii atunci când exercitiile nu ieseau asa cum dorea el, dar i-a si laudat. „Asa, copiii mei, vedeti ca se poate!“. „Mourinho“ a tinut ca Njock sa-i transmita mereu noului sau coleg din atac Wobay ce are de facut, pentru a se intelege mai bine in timpul meciurilor.


Mogosanu, cazut la datorie


Atmosfera a fost destinsa, alb-albastrii aratând insa multa pofta de joc. Determinarea nu a lipsit, iar in câteva rânduri unii au ramas la pamânt in urma unor contacte mai dure cu coechipierii. „Hai, Gârla, scoala-te ca nu ai nimic!“, i-a strigat Stoica mijlocasului sau. La obisnuita miuta, s-a lovit si secundul Mogosanu, dar principalul nu a dat importanta acestui fapt. „Doctore, pe asta lasa-l ca nu avem nevoie de el“, i-a spus Stoica medicului Claudiu Stamatescu.


Acesta nu a stat degeaba pe marginea terenului, avându-i in continuare ca pacienti pe Michael Baird si Valerica Gaman. Pârvu si Costea au efectuat si ei doar prima parte a antrenamentului, intrând apoi pe mâna doctorului, care le-a prescris un program separat pentru recuperare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS