22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAglomeratie de fotbalisti pe stadionul „Hercules“

Aglomeratie de fotbalisti pe stadionul „Hercules“

Pe singura baza sportiva din statiunea Baile Herculane a fost ieri aglomeratie, trei echipe pregatindu-se de dimineata pe stadionul „Hercules“. De la ora 10.00, cele doua colege din seria a II-a a ligii secunde FCM Resita (locul 7) si CFR Timisoara (locul 10) s-au antrenat cot la cot, pe final fiind acompaniate si de jucatorii Universitatii Craiova, care au inceput pregatirea la ora 11.00. „Haideti mai repede, dati-i bataie ca vin oltenii peste noi“, au strigat tehnicienii timisoreni catre elevii lor, care slabisera ritmul alergarilor.


In tabara celor de la CFR se afla si doi fotbalisti care au evoluat in Banie, portarul Andrei Urai (fost la Universitatea) si mijlocasul Dorin Radoi (fost la Extensiv). Ultimul a fost certat de coechipieri atunci când a ramas in urma: „Voi, oltenii astia, stiti bine cu «varza», dar nu prea va place sa munciti“, in timp ce Urai a concluzionat: „Daca jucam si mâine (astazi – n.r.) in ritmul asta, zece ne luam de la Universitatea, nu vedeti cât de hotarâti sunt la antrenamente?“.


CFR Timisoara este vecina cu Stiinta la hotelul „Ferdinand“, iar astazi, de la ora 11.00, pe stadionul „Hercules“, cele doua echipe se vor intâlni intr-un meci amical, ultimul al alb-albastrilor din stagiul de pregatire de la Herculane.


FCM Resita este cazata la hotelul „Roman“ si are si ea in lot doi fosti jucatori ai Universitatii, mijlocasul Lazarovici si atacantul Novacescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS