11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPavel si Waske, in optimi la dublu

Pavel si Waske, in optimi la dublu

Dupa ce in competitia de simplu Andrei Pavel (foto) a fost eliminat inca din calificari, cel mai bun tenisman român al ultimului deceniu se descurca mult mai bine la dublu, unde a reusit sa ajunga in faza optimilor de finala ale Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care se disputa la Melbourne. Perechea formata din Pavel si germanul Alexander Waske s-a calificat ieri in turul trei dupa ce a invins, in runda secunda, cu scorul de 7-6 (5), 6-0, cuplul Tomas Cibulec (Cehia) / Rainer Schuttler (Germania), la capatul unui meci care a durat o ora si zece minute. Al doilea set s-a incheiat dupa numai 23 de minute.


In optimi, tandemul Pavel / Waske va intâlni invingatorii partidei dintre Ruben Ramirez Hidalgo (Spania) / Sergio Roitman (Argentina) si Jonas Bjorkman (Suedia) / Max Mirnii (Belarus), ultima pereche fiind creditata cu sansa a doua la câstigarea competitiei.


Cuplul româno-german dispusese in runda inaugurala cu 6-1, 7-6 (1) de spaniolii Nicolas Almagro si Fernando Verdasco. Andrei Pavel si Alexander Waske au in palmares, in aceasta formula, o semifinala de Mare Slem, disputata anul trecut la Roland Garros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS