15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta-mobilul deschide o noua piata

Stiinta-mobilul deschide o noua piata

Oficialii Stiintei s-au tinut de promisiune, duminica, la Herculane, urmând sa fie „inaugurat“ si magazinul pe patru roti al Universitatii, care, pentru inceput, va fi o Dacie papuc.


„Niciodata nu-i prea târziu“ este deviza pe care s-au bazat conducatorii gruparii alb-albastre atunci când au decis sa creeze si un magazin mobil care sa satisfaca suporterii olteni din afara Craiovei. Desi este o idee preluata, directorul de marketing al Universitatii, Lucian Mitu, s-a declarat foarte bucuros de reusita sa, fiind convins ca „Stiinta-mobilul“ va avea un succes nebun pentru ca alb-albastrii sunt idolatrizati in multe colturi ale tarii, iar aceasta piata trebuie valorificata la maximum.


„Pentru ca dubita Mercedes, de 2,9 tone, va veni abia peste o luna si jumatate, am decis sa punem la dispozitie o masina de la club, probabil o Dacie papuc. Am zis sa grabim putin lucrurile pentru ca in Herculane si Severin sunt foarte multi suporteri ai Stiintei care isi doresc produsele noastre. Când va veni dubita, o vom prezenta presei si suporterilor. Vor fi destule surprize pe parcurs si dorim ca toti suporterii Stiintei sa-si poata cumpara, chiar daca nu sunt din Craiova, produse promotionale cu insemnele Universitatii“, a spus Lucian Mitu.


Duminica, prima zi de vânzare


Având ca exemplu vânzarile colosale realizate de magazinul de pe strada Sfântul Dumitru, conceput de fostul director de marketing, Adrian Popa, oficialii Stiintei sunt convinsi ca suporterii vor da navala si vor goli rafturile. Stiinta-mobilul va intra in functiune duminica, la Baile Herculane, cu ocazia amicalului dintre Universitatea si Minerul Lupeni, programat la ora 13.30, pe terenul „Hercules“. Suporterii juvetilor din statiunea montana vor putea sa-si procure produse cu insemnele Universitatii si marti, când stagiul de pregatire se va incheia cu cel de-al doilea test, in compania celor de la CFR Timisoara. Stiinta-mobilul, dotat cu tricouri, treninguri, fulare, cani, brelocuri, fanioane, esarfe si multe alte materiale promotionale, va fi prezent, pentru inceput, in cele cinci judete ale Olteniei, dupa care va strabate intreaga tara.


Soseste o noua comanda de produse


Universitatea isi va imbunatati gama cu produse la acest sfârsit de saptamâna, pâna mâine urmând sa apara atât in rafturile magazinului de pe strada Sfântul Dumitru, cât si ale celui mobil alte doua sortimente originale. Suporterii isi pot procura de acum incolo si geci identice cu cele ale juvetilor (450 de lei), precum si celalalt rând de echipament, de culoare portocalie (200 de lei), ambele sortimente purtând semnatura Nike.


„Urmeaza sa primim mai multe sortimente, dar pâna sâmbata vor veni geci identice cu ale baietilor, treninguri si tricourile de rezerva, de culoare portocalie. Suntem convinsi ca suporterii vor fi multumiti de calitatea noilor produse, pentru ca sunt originale“, a spus Sebastian Dafina, ofiterul de presa al Stiintei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII