Acasă Sport Continua vânatoarea de „lei“

Continua vânatoarea de „lei“

-

Stefan Stoica a simtit ca ar mai trebui adus un fotbalist de creatie, fapt recunoscut de finantator.


„Chiar daca are 22 de ani, Wobay joaca deja de patru ani titular, se vede ca are experienta. Njock este un vârf autentic, de care noi aveam nevoie sa spargem apararile adverse. Sunt multumit, am reusit sa transferam toti jucatorii pe care mi i-am dorit“, afirma, nu de mult, Fane Stoica. De la reluarea pregatirilor, antrenorul alb-albastrilor a simtit ca mai este nevoie de un jucator la mijlocul terenului pentru ca „mecanismul“ sa functioneze ca „uns“, in luarea deciziei contând si faptul ca exista posibilitatea ca Andrei Ionescu sa plece. Alt factor care l-a determinat pe „Mourinho“ sa se gândeasca la alt jucator este acela ca Robert Saceanu nu are parte de o concurenta pe postul sau, in cazul absentei lui „Gattuso“ antrenorul Stiintei fiind nevoit sa apeleze din nou la improvizatii.


Cel vizat trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, primordial fiind sa aiba „calitatea“ de comunitar, apoi sa fie creativ, dar sa faca la fel de bine si faza defensiva si, bineinteles, sa fie tânar. Fane Stoica nu i-a cerut lui Adrian Mititelu acest jucator pentru ca ar fi criza in lotul alb-albastru, ci pur si simplu pentru ca doreste sa fie acoperite toate posturile cu jucatori de valoare, care se pot impune in primul unsprezece fara probleme.


Mititelu recunoaste


Finantatorul Universitatii a confirmat zvonul aparut in ultima vreme, potrivit caruia Universitatea intentioneaza sa mai transfere un jucator, insa nu a dorit sa ofere nici un amanunt. Adrian Mititelu a afirmat ca si el este constient ca ar fi foarte bine sa mai vina un fotbalist valoros, insa Universitatea va aborda mai mult ca sigur returul cu lotul existent, pentru ca este destul de greu sa mai racoleze pe cineva. In cazul in care se va putea realiza transferul dorit, evenimentul se va petrece inainte de plecarea in Insula Afroditei, unde alb-albastrii vor sustine cel de-al doilea turneu de pregatire. Patronul gruparii oltene si-a justificat decizia de a nu dezvalui identitatea celui monitorizat prin faptul ca nu doreste sa-i creasca subit cota sau sa intre altcineva pe „fir“.


„Si eu imi mai doresc un anume jucator, dar nu stiu daca putem sa-l aducem. Nu-i dau numele sa nu-i cresc si mai mult cota sau sa ni-l fure altii, insa, in proportie de 99 la suta, acesta va fi lotul pentru retur. Bine, acum daca doarme Fane Stoica la noapte in vreun fel si când se trezeste de dimineata imi spune ca mai vrea un jucator, n-am ce sa fac, trebuie sa i-l aduc, pentru ca asa i-am promis“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

10 COMENTARII

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.

COVID-19. Marea provocare a spitalelor vechi: circuitele pentru pacienți

În lupta împotriva răspândirii COVID-19, cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele sunt protejarea pacienților infectați de cei neinfectați și protejarea cadrelor medicale....