16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am un lot echilibrat si valoros“

„Am un lot echilibrat si valoros“

Pandurii Târgu Jiu a renuntat la francezul Cafournelle si armeanul Grigoryan, tehnicianul Eugen Neagoe (foto) punând punct campaniei de transferari. „Geana“ doreste sa deplaseze in Antalya 26 de jucatori, in timp ce presedintele Condescu ar vrea sa includa in lot inca doi tineri de perspectiva. Pacurar este ultimul sosit in curtea „pandurilor“, acesta semnând un contract pe trei ani si jumatate cu gruparea gorjeana.


– Domnule Neagoe, ati scapat de stresanta intrebare daca vine sau nu vine Pacurar!


– Da. In ultima saptamâna numai despre asta am discutat, numai despre Pacurar. Din câte stiu, si-a rezolvat problemele cu Dinamo, iar astazi (ieri – n.r.) se va duce la club si va rezolva si problemele cu domnul presedinte Condescu. Cred ca totul va fi in regula.


– Mai are Pacurar de recuperat la capitolul pregatire fizica?


– Eu am avut o discutie cu el de dimineata, s-a pregatit cu Dinamo II si, din câte am vazut la antrenament, sta destul de bine la acest capitol.


– Dupa antrenamentele cu mingea din ultimele zile noile achizitii se ridica la nivelul asteptarilor?


– Eu zic ca da. Nu stiu daca sunteti de aceeasi parere cu mine, dar cred ca sunt jucatori valorosi care ne vor ajuta in viitor.


– O data cu venirea lui Pacurar a crescut din nou numarul mijlocasilor.


– In turul campionatului am avut putini, iar acum avem multi. Este foarte bine, este o concurenta mai mare. Cei care vor merita vor intra in teren.


– Câti jucatori veti lua in cantonamentul din Antalya?


– 26. Sper ca acesta va fi lotul. Cred ca nu va mai fi nici o modificare. Numai daca va aparea ceva, stiu eu, iesit din comun. Nu vrem sa mai vedem pe nimeni, nu vrem sa mai aducem pe altcineva.


– Nici pe cei doi care erau asteptati, Cafournelle si Grigoryan?


– Nu mai vrem pe nimeni. Este târziu, deja mâine (astazi – n.r.) probabil vor fi luate bilete de avion pentru Antalya, deci nu mai avem timp. Suntem multumiti cu ce avem acum, cu jucatorii care sunt in vestiar. Cred eu ca este un lot destul de echilibrat si valoros pentru a ne putea indeplini obiectivul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS