Acasă Sport Stoica si-a dus copiii la munte

Stoica si-a dus copiii la munte

-

Antrenorul Universitatii este optimist in ceea ce priveste noua etapa a pregatirii, fiind convins ca juvetii vor raspunde prompt la cerintele sale.


Delegatia alb-albastra a parasit ieri-dimineata Bania si s-a indreptat spre Baile Herculane, unde juvetii vor avea parte, timp de noua zile, de antrenamente solicitante, cunoscut fiind faptul ca Fane Stoica este adeptul unei pregatiri de „fier“. „Mourinho“ si-a incurajat baietii inainte de plecare, fiind convins ca acestia vor raspunde prompt la cerintele sale, recunoscând ca programul va fi bine structurat. Antrenorul Stiintei a spus ca „retetarul“ sau nu cuprinde alergarile sufocante din trecut, dar efortul va fi acelasi, dozat insa altfel.


„Gata, incepe munca! Baietii sunt pregatiti de lupta, o sa dea tot ce e mai bun in ei. Trebuie sa ne pregatim cât mai bine, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Nu va fi insa un regim spartan, pentru ca s-au schimbat multe lucruri in fotbalul actual, au iesit deja alergarile acestea care erau cândva, pe dealuri si pe munti“, a spus tehnicianul Stiintei. „Vor fi si câte trei antrenamente pe zi, primul dimineata, la ora sapte. Este mai mult pentru un câstig psihologic, jucatorul trebuie sa stie ca este munca lui si, daca este nevoie, trebuie sa se trezeasca si la patru sau cinci dimineata. Noi ne antrenam deocamdata dimineata, altii seara, dar o sa vina si timpul Universitatii sa se antreneze seara, ca sa joace in cupele europene“, a completat Fane Stoica.


Njock si Wobay sunt creditati de antrenor


Chestionat in legatura cu noii jucatori sositi la echipa, Fane Stoica a afirmat ca Jeremie Njock si Julius Wobay sunt un câstig pentru Universitatea si asta se va vedea in viitorul apropiat. „Mourinho“ a apreciat faptul ca ambii jucatori ofensivi au reusit sa se integreze in lot.


„Sunt jucatori cu experienta, care au apucat sa joace destule meciuri. Chiar daca are 22 de ani, Wobay joaca deja de patru ani titular. Daca Grozdanovski, jucator dorit de Rapid, era peste Wobay, il luam noi. In fotbalul cipriot cel mai bun jucator era Wobay si de asta am tinut eu si domnul Mititelu sa il aducem. Njock este un vârf autentic, de care noi aveam nevoie, sa spargem apararile adverse. Am jucat in tur cu doi atacanti iuti, dar nu era nici unul de lupta. Ma bucura foarte tare ca ceilalti jucatori i-au primit cu bratele deschise pe cei doi, au vazut si ei ca sunt jucatori valorosi. Toti de aici ne dorim ca Universitatea sa fie iar o forta in fotbalul românesc, asta conteaza“, a spus Fane Stoica.


In autocar au urcat si australienii Mitchell, Rose, Baird si Tambouras, ultimul in probe, dupa ce de dimineata efectuasera vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

6 COMENTARII

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...