18.7 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSainz este precaut

Sainz este precaut

Celebrul pilot spaniol Carlos Sainz, care ocupa prima pozitie in clasamentul general al Raliului Lisabona – Dakar 2007 dupa disputarea etapei a treia, a spus ca nu este foarte entuziasmat de faptul ca este lider.


„Nu au trecut decât trei etape. Intr-adevar, masina s-a comportat bine si sunt multumit de cum am condus pâna acum. Nu am avut probleme. Experienta m-a invatat insa sa-mi pastrez calmul si sa nu ma entuziasmez, pentru ca aceasta este o cursa lunga, in care se poate intâmpla orice. La Raliul Dakar, o problema poate aparea oricând, chiar atunci când iti merge cel mai bine“, a spus Sainz.


Pilotul echipei Volkswagen s-a clasat pe locul al treilea in prima etapa a raliului disputata sâmbata, intre Lisabona si Portimao (464 km), a triumfat in cea de-a doua, desfasurata tot in Portugalia, intre Portimao si Malaga (545 km), pentru ca luni, in runda a treia, prima pe pamânt african, intre localitatile marocane Nador si Er Rachidia, sa se claseze al doilea, dupa coechipierul sau, sud-africanul De Villiers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS