16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a revenit in Banie

Njock a revenit in Banie

Desi sosirea lui Jeremie Njock era preconizata luni seara, atacantul camerunez a ajuns in România abia ieri dupa-amiaza, motivul fiind acela ca a schimbat ruta. „Nu este vina lui, a luat avionul din Paris pe ruta Milano. Din Paris a plecat cu doua ore intârziere si nu a mai prins legatura spre Bucuresti, ne-a anuntat telefonic din Italia, dar era prea târziu“, a spus Silvian Cristescu. Njock a aterizat ieri, in jurul orei 13.30, pe Aeroportul „Henri Coanda“ din Bucuresti, de unde a fost preluat de vicepresedintele Stiintei, delegatia olteana ajungând aseara in Banie.


„Vreau sa facem multe lucruri frumoase impreuna. Am aflat ca primul meci al echipei mele, pe teren propriu, este cu Rapid si sper sa inscriu, din nou, impotriva acestei echipe“, a spus Njock, care a mai imbracat tricoul Stiintei in urma cu doi ani. Camerunezul a fost transferat, in urma cu trei saptamâni, de la Brest (liga a doua din Franta) contra sumei de 400 de mii dolari, fiind legat de Craiova in urmatorii trei ani si jumatate.


Tot la capitolul sosiri si-a trecut numele si cealalalt jucator achizitionat de Universitatea in aceasta iarna, Julius Wobay, care a aterizat aseara in România, si va fi prezent la reunirea lotului alb-albastru, programata la ora 10.00 la cantonamentul din Lunca Jiului. Juvetii vor efectua vizita medicala in doua transe, o parte dintre jucatori vor fi testati mâine la Policlinica Sportiva din Craiova, restul fiind programati vineri dimineata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII