16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa revin in vara la Craiova“

„Vreau sa revin in vara la Craiova“

Desi s-a pregatit normal, mijlocasul craiovean a ajuns pe banca de rezerve si, mai nou, pe lista jucatorilor care vor fi imprumutati, dar nu si-a pierdut speranta ca isi va relua locul la Stiinta.


Crescut de Universitatea, Dragos Stavaru a avut sansa sa imbrace tricoul alb-albastru in anul de restriste, fiind unul dintre jucatorii care au contribuit la revenirea Stiintei pe prima scena. Fie ca a fost folosit fundas, fie mijlocas de Ovidiu Stinga, Stavaru a numarat destule partide in postura de titular, pentru ca randamentul sau a fost bun. Altfel, „Olandezul“ a mers pe mâna fotbalistului de 20 de ani si in Liga I, folosindu-l inca din primul minut cu FC Vaslui, FC Arges, Rapid, Dinamo, Gloria Bistrita si CFR Cluj, si din nou evolutiile acestuia au fost bune.


„Incepusem sa ma obisnuiesc cu Liga I, imi dadusem drumul, cum se spune. Nu stiu cât de bine sau cât de rau am jucat, dar ma simteam in largul meu pe teren, imi iesea jocul, iar nea Ovi (Stinga – n.r.) si cei conducere erau multumiti. Imi pare rau ca nu am reusit sa si inscriu“, a spus Stavaru, care a evoluat 585 de minute in timpul „mandatului“ lui Ovidiu Stinga.


Rasturnare de situatie


O data cu schimbarea lui Ovidiu Stinga, Dragos Stavaru a pierdut foarte mult „teren“, el fiind utilizat de Stefan Stoica doar in doua meciuri, bifând numai 18 minute, patru cu Farul, respectiv 14 cu UTA Arad. Nu a avut prea mult timp la dispozitie sa-si etaleze valentele si, cu toate ca a tras tare la antrenamente, in speranta ca-si va relua locul in formula de baza, a fost anuntat de Craciun ca face parte din grupul jucatorilor care vor fi imprumutati. Desi nu intelege nici acum de ce s-a luat aceasta decizie, Stavaru nu este suparat si nicidecum resemnat, fiind convins ca va reveni la Universitatea pe „cai mari“.


„Da, este adevarat ca venirea lui Fane Stoica a schimbat datele problemei. Am fost mai mult rezerva, am jucat foarte putin si nu am avut timp sa arat mai nimic. Nu stiu de ce nu am mai intrat in vederile antrenorilor, pentru ca m-am pregatit la fel de bine. Nu cred ca are ceva cu mine, banuiesc ca prefera pe altcineva, concurenta pe posturi fiind destul de mare. Oricum, nu ma asteptam sa fac parte din grupul de jucatori care vor fi imprumutati, a fost o lovitura pentru mine când am primit vestea. Nu-i nimic, sunt convins ca voi reveni la echipa, doar am contract pe cinci ani, iar unde voi ajunge, ma voi stradui sa joc foarte bine, ca sa fiu chemat inapoi. Sa demonstrez conducerii ca merit sa joc la Universitatea“, a spus Stavaru.


Are oferte, dar nu s-a hotarât


Desi nu are impresar, Dragos Stavaru nu duce lipsa de oferte, pentru ca este un jucator tânar, de perspectiva. Asa cum era normal, oficialii Stiintei, inainte sa-l puna pe lista de transferari, au incercat sa-i gaseasca si o echipa unde sa joace titular si sa creasca din punct de vedere valoric. Conducerea Stiintei a tratat trecerea jucatorului la CSM Vâlcea, grupare care l-a dorit inca din vara trecuta, dar jucatorul a scos asul din mâneca. Sau mai bine spus asii, pentru ca de serviciile sale sunt interesate trei grupari din prima liga, ale caror nume nu a dorit sa le faca publice, fapt care a schimbat datele problemei. Stavaru a afirmat ca nu s-a hotarât cu cine sa semneze, pentru ca decizia este extrem de dificila, dar ca nu se pune problema sa joace in liga a doua la Vâlcea si in nici un caz la Caracal, asa cum se vehiculeaza.


„Conducerea m-a indrumat spre Vâlcea, dar eu mai am trei oferte tentante, de la echipe din Liga I, deci sunt sanse minime sa joc la CSM. Oricum, la FC Caracal este exclus sa ajung, chiar daca s-a zvonit ca acolo vom fi imprumutati cu totii. Nu pot sa spun despre ce echipe este vorba, pentru ca nu m-am hotarât si nu vreau sa apara comentarii pe aceasta tema. Actele de imprumut sunt facute, tot ce trebuie sa mai fac este sa scriu echipa la care vreau sa joc“, a spus mijlocasul de 20 de ani. „Oricum, vreau sa revin in vara la Craiova, pentru ca aici este locul meu“, a conchis Dragos Stavaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII