15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPoli Timisoara merge in Italia

Poli Timisoara merge in Italia

Poli Timisoara va efectua, in perioada 31 ianuarie – 10 februarie, un stagiu de pregatire in Italia, la Montecatini. Antrenorul echipei banatene, Alin Artimon, a dezvaluit ca a avut de ales intre Olanda si Italia pentru stagiul de pregatire dinaintea reluarii campionatului.


„Am ales Italia in dauna Olandei pentru diferenta de temperatura. Avem nevoie de terenuri bune, pentru ca este perioada in care vom incerca omogenizarea echipei si vom lucra si tactic. Imi doresc cât mai multe meciuri de verificare“, a spus Artimon.


Tehnicianul a subliniat ca inca nu se cunosc echipele in compania carora Poli va sustine meciuri amicale in Italia, aceste detalii urmând sa fie puse la punct de noul director executiv, Gheorghe Chivorchian, care, desi va fi prezentat oficial abia la 12 ianuarie, si-a preluat deja atributiile.


Artimon a mentionat ca jucatorii care se vor prezenta cu kilograme in plus la reunirea lotului, programata pe 8 ianuarie, vor fi amendati si vor fi supusi unui program mai drastic de pregatire.


„Imi doresc ca toti jucatorii sa se intoarca sanatosi si cu pofta de munca, sa constientizeze ca pot mai mult, ca e un nivel sub care nu au voie sa coboare si sa indeplinim obiectivul: clasarea pe un loc care sa ne duca in Europa. Sunt fotbalisti profesionisti si stiu ce le face bine si ce le dauneaza. Nu e vorba doar de amenda care ii paste, ci si de programul de pregatire gândit, când va trebui sa munceasca mai mult“, a spus Artimon.


Dupa reunirea din 8 ianuarie, jucatorii echipei Poli se vor antrena la Timisoara, intre 11 si 14 ianuarie, iar in perioada 15 – 25 ianuarie vor efectua un cantonament in statiunea Slanic Moldova. Al doilea stagiu de pregatire se va efectua la Montecatini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS