11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKaramyan, asaltat cu oferte

Karamyan, asaltat cu oferte

Mijlocasul armean Artavazd Karamyan a dezvaluit ca are oferte de transfer din partea unor cluburi din Italia si Germania, dar a precizat ca este dispus sa continue la Rapid daca actionarul majoritar George Copos ii propune un contract bun din punct de vedere financiar.


„Zilele astea, dupa Anul Nou, au venit câteva oferte pentru mine din Italia si din Germania, din prima liga, dar deocamdata nu am dat nici un raspuns. Eu o sa am, in zilele urmatoare, o intâlnire cu domnul Copos pentru a negocia. De Sarbatori l-am sunat si i-am urat «La multi ani» si a zis sa discutam. Sa vedem ce ofera si dupa aceea voi vedea ce decizie voi lua. Eu pot sa spun ca vreau sa joc in continuare la Rapid daca se vrea asta“, a spus Karamyan.


Mijlocasul stânga al formatiei conduse de Razvan Lucescu sustine ca oferta pe care i-a facut-o antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, pe 19 decembrie, este in continuare valabila.


„Nu am dat inca raspunsul. Voi analiza tot si apoi voi decide“, a spus Karamyan.


In prezent, Artavazd Karamyan este jucator liber de contract, intelegerea cu gruparea giulesteana expirând pe 31 decembrie 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS