15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie nu mai vrea la Jiul

Adrian Ilie nu mai vrea la Jiul

Fotbalistul Adrian Ilie a declarat ca nu va fi prezent la reunirea lotului echipei Jiul Petrosani, programata pe 10 ianuarie, si ca asteapta un semn de la Poli Timisoara, grupare care l-a imprumutat la formatia antrenata de Marin Tudorache. „Am renuntat chiar sa mai depun memoriu, numai sa nu mai aud de Jiul toata viata mea. Sunt sanse mari sa revin la Timisoara“, a spus jucatorul, al carui contract cu Jiul Petrosani este valabil pâna in vara acestui an.


Ilie a precizat ca, daca nu va juca la Poli, atunci prefera sa stea acasa sase luni. „Decât sa vin la Jiul sa ma antrenez pe degeaba si sa aduc bani de acasa, mai bine stau pe tusa. Gata, m-am hotarât! Nu ma voi prezenta la reunirea lotului pe 10 ianuarie“, a adaugat jucatorul, deranjat de faptul ca nu si-a primit banii. In replica, tehnicianul Marin Tudorache a spus ca toti fotbalistii Jiului si-au primit drepturile salariale. „Va spun sigur ca fotbalistii au toti banii in cont“, a precizat Marin Tudorache.


Altfel, oficialii clubului de Liga a III-a Minerul Mehedinti i-au oferit jucatorului echipei Jiul Petrosani, Adrian Mihart, functia de antrenor-jucator, insa acesta a refuzat. „Este adevarat ca m-au solicitat, dar i-am refuzat, deoarece vreau sa mai joc fotbal in prima liga, apoi voi mai vedea“, a spus Mihart. Patronul Jiului, Alin Simota, ar fi dispus sa renunte la mijlocasul de 32 de ani doar in cazul unui schimb de jucatori. Pe lista lui Simota este Gabriel Petrovici, fotbalist de care Minerul vrea sa se desparta doar in cazul unei oferte substantiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS